Trenutno vreme - 24.09.2017 u 10h
Delimično oblačno
Pravac vetra: WNW
Brzina vetra: 1 m/s
Vlažnost: 82 %
Temperatura: 10 °C
Visina snega: cm
Pritisak: 831.9 hPa

Izvor: RHMZ Srbije

Hotel Putnik***

Hotel Putnik Kopaonik je smešten u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1.650 metara nadmorske visine. Tradicionalna srpska kuhinja, koja se služi u restoranu, je jedan od zaštitnih znakova hotela.

Šta nudimo: 

Obilje kulinarskih specijaliteta se služe na bazi švedskog stola dok se za ručak služe jela sa jelovnika. U aperitiv baru na dva nivoa se možete razbuditi uz prvu jutarnju kafu, dok je kamin sala idealna za popodnevni čaj ili koktel.

Zahvaljujući dobroj lokaciji hotela, svaka soba pruža jedinstven pogled na najlepše predele Kopaonika. Ljubitelji zimskih sportova se mogu dobro uređenom stazom dovesti sa Pančićevog vrha do hotela i od hotela do nove 4-sedežnice Sunčana dolina. Gostima su na raspolaganju  90 soba i 3 apartmana (sobe su komforno uredjene ,sa televizorima sa satelitskim programom i besplatnim internetom), aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa i predivnim kaminom, restoran, bilijar sala, stoni tenis,teretana, frizerski salon, sauna, salon za masažu, kongresna sala  (kapacitet do 150 mesta) sa pratecom opremom. U neposrednoj blizini hotela nalazi se teren za male sportove (teren za košarku, odbojku, tenis) i pruža izvanredne mogućnosti za rekreaciju.Vama na usluzi:Bežični internet je besplatan za goste hotela.Ljubazno i uslužno osoblje hotela je u svakom trenutnku na raspolaganju gostima.Hotel ima svoju skijašnicu u kojoj se mogu iznajmiti skije kao i parking koji je besplatan za goste hotela.Probijena je i uredjena skijaška staza od hotela Putnik do ski lifta Sunčana dolina i od Pančićevog vrha do hotela, što ovaj  hotel čini dodatno atraktivnim.

Više informacija

  • Galerija
  • Kontakt
  • Dodatne informacije
  • Lokacija
Pomoću HopNaKop portala možeze direktno stupiti u kontakt sa našim partnerima, popunjavanjem formulara za slanje poruke ispod.
Telefon: +381 36 5471 130
Mobilni: +381 36 5471 131
Web: http://www.putnik.com/

Ime i prezime:*

E-mail:*

Kontakt telefon:*

Poruka:*


Molimo prepišite karaktere sa slike u polje ispod, veličina karakera(slova) nije bitna, ovo polje je, radi sigurnosti, obavezno popuniti.

*Polje obavezno popunti.

Udaljenost od žičare: 100 m
Udaljenost od centra: 500 m
SkijašnicaTV
Voda 24hKablovska
KupatiloInternet
KuhinjaParking
SefGaraža
BalkonPogodno za decu
GrejanjeBazen
KlimaSPA centar
Ski bus
Legenda:        DA        NE
Opširniji prikaz mape i više
informacija o samoj lokaciji možete videti ovde.

Komentari

comments powered by Disqus