Trenutno vreme - 19.11.2017 u 10h
Magla
Pravac vetra: WSW
Brzina vetra: 1 m/s
Vlažnost: 100 %
Temperatura: -1 °C
Visina snega: cm
Pritisak: 821.2 hPa

Izvor: RHMZ Srbije

Apartman K2 „Hotel Milmari“

  • Apartman je registrovan je za 2 odrasle osobe
  • Nalazi se na prvom nivou novoizgrađenog objekta Milmari kompleksa, sa pogledom na sever i obronke planina
  • Apartman je u sklopu najnovijeg dela kompleksa

 

  • Struktura apartmana

 o    Hodnik
o    Soba sa trosedom na razvlačenje (Smart TV, sef)
o    Kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijskim barskim stolom

– Mikrotalasna, rerna, grejna ploča, kuvalo, toster, mikser, blender…
o    Kupatilo (fen, prva pomoć)
o    Terasa (sto i dve stolice)

  • Besplatan Wi-Fi u celom kompleksu
  • Kablovska televizija – Total TV 
  • Obezbeđena besplatna skijašnica u hotelu kao i na stazi kod Konaka Maglič (popust na iznajmljivanje opreme)

  • Milmari kompleks nudi sledeće dodatne usluge:

o    Á la Carte restoran
o    Pansionski restoran (švedski sto, u zavisnosti od ponude hotela/sezone)
o    Bar
o    Wellness centar
o    Otvoreni i zatvoreni bazen
o    Skijašnica
o    Obezbedjen je prevoz u sezoni više puta dnevno od hotela do turističkog centra Kopaonika i ski staza (100 din)

Više informacija

  • Galerija
  • Kontakt
  • Dodatne informacije
  • Lokacija
Pomoću HopNaKop portala možeze direktno stupiti u kontakt sa našim partnerima, popunjavanjem formulara za slanje poruke ispod.
Telefon:
Mobilni: 064/222-42-32
Web: http://www.kop-sun-ski.com/

Ime i prezime:*

E-mail:*

Kontakt telefon:*

Poruka:*


Molimo prepišite karaktere sa slike u polje ispod, veličina karakera(slova) nije bitna, ovo polje je, radi sigurnosti, obavezno popuniti.





*Polje obavezno popunti.

Udaljenost od žičare: 4 km
Udaljenost od centra: 4 km
SkijašnicaTV
Voda 24hKablovska
KupatiloInternet
KuhinjaParking
SefGaraža
BalkonPogodno za decu
GrejanjeBazen
KlimaSPA centar
Ski bus
Legenda:        DA        NE
Opširniji prikaz mape i više
informacija o samoj lokaciji možete videti ovde.

Komentari

comments powered by Disqus