Trenutno vreme - 19.11.2017 u 11h
Magla
Pravac vetra: WSW
Brzina vetra: 2 m/s
Vlažnost: 100 %
Temperatura: -1 °C
Visina snega: cm
Pritisak: 821.1 hPa

Izvor: RHMZ Srbije

Studio apartman RADENKOVIĆ br.7 VIDIK

Studio apartman RADENKOVIĆ br.7 Apartmanski kompleks”Vidik” nalazi se u vikend naselju na 6 km od centra, 3 km od ski staze “Sunčana dolina”, na nadmorskoj visini od 1300 m, a uz sam regionalni put Raška Kopaonik.

Studio sadrži: 

Studio apartman RADENKOVIĆ br.7 kategorisan sa 3 *** povrsine 24 metara kvadratnih nalazi se na 1 (prvom) spratu . Apartman je savremeno opremljen modernim nameštajem , LCD televizorom, kablovskim tv kanalima, WI-FI, modernom kuhinjom sa kompletnom opremom od posuđa, kućnih aparata (frizider, mikro talasna , ravna glas keramička ploča, mikser, sokovnik, cediljka za voće, pica pekač, sokovnik, čajnik ..itd ) do naj sitnijih detalja. Grejanje u apartmanu je električno podno grejanje. Kupatilo je vrhunski opremljeno modernim kupatilskim namestajem,modernom tuš kabinom,fenom za sušenje i ostalom pratećom opremom.

Kompleks poseduje sopstveni vodovod sa izvorom prirodne planinske vode sertifikovanog kvaliteta. Na samom ulazu u kompleks nalazi se objekat sa 20 apartmana od kojih je apartman RADENKOVIĆ br.7 na drugom spratu. Za svaki apartman predviđeno je sopstveno parking mesto kao i prostor u skijašnici za odlaganje opreme. Ceo objekat izgradjen je je po standardima energetski efikasne gradnje, a posebna pažnja posvećena je zvučnoj zaštiti između apartmana. Za grejanje koriste se električni kotlovi kao i podno grejanje u kupatilima. Poseduje kablovsku televiziju i internetu svim sobama. Objekat ima 6 etaža i opremljen je hidrauličnim bešumnim liftom. Završna obrada u apartmanima izvedena je od najkvalitetnijih materijala u I klasi, hrastov parket, italijanska keramika, vodoperive boje renomiranih proizvođača.
Bezbednost u objektu počinje od ulaznih sigurnosnih vrata u apartman, nastavlja se preko tehničke službe a završava sa ulaznom rampom u kompleks koju mogu da podignu samo vlasnici apartmana. U objektu, kao i van njega, preduzete su odgovarajuće mere protivpožarne zaštite.

Više informacija

  • Galerija
  • Kontakt
  • Dodatne informacije
  • Lokacija
Pomoću HopNaKop portala možeze direktno stupiti u kontakt sa našim partnerima, popunjavanjem formulara za slanje poruke ispod.
Telefon: +381638025795
Mobilni: +381658736989
Web: http://www.tikturistkopaonik.com

Ime i prezime:*

E-mail:*

Kontakt telefon:*

Poruka:*


Molimo prepišite karaktere sa slike u polje ispod, veličina karakera(slova) nije bitna, ovo polje je, radi sigurnosti, obavezno popuniti.

*Polje obavezno popunti.

Udaljenost od žičare: 3 km
Udaljenost od centra: 6 km
SkijašnicaTV
Voda 24hKablovska
KupatiloInternet
KuhinjaParking
SefGaraža
BalkonPogodno za decu
GrejanjeBazen
KlimaSPA centar
Ski bus
Legenda:        DA        NE
Opširniji prikaz mape i više
informacija o samoj lokaciji možete videti ovde.

Komentari

comments powered by Disqus