Trenutno vreme - 24.10.2017 u 05h
Slab sneg
Pravac vetra: -
Brzina vetra: - m/s
Vlažnost: 100 %
Temperatura: -2 °C
Visina snega: 1 cm
Pritisak: 814.9 hPa

Izvor: RHMZ Srbije

Vila Mačak i muškatla

Vila Mačak i muškatla nalazi se u Vikend naselju na Kopaoniku, na  200 m od asfaltnog puta, blizu Čajetinske česme. Sastoji se od tri apartmana sa sopstvenim ulazima. Vila ima sopstveni izvor vode, jer na Kopaoniku postoji veliki problem vodosnabdevanja i do vile dolazi bakteriološki čista voda sa 60 metara dubine i u okolini nema nikakvih mogućih zagadjivača. Do vile vode stepenice sa električnom rasvetom. Grejanje je na pelet i na električnu energiju. Poseduje Wi Fi i svaki apartman ima LCD TV sa desetak programa. Ukupni kapacitet je za 12 do 14 osoba.

Apartmani u vili Mačak i muškatla:

Apartman 1 ima površinu od 50 kvadratnih metara. Poseduje zasebnu spavaću sobu, prostranu dnevnu sobu sa kaminom, podovi su obloženi sa bambusovim parketom i LCD televizor sa kućnim bioskopom. Razvlačenjem ugaone garniture dobija se ležaj za dve osobe. U prostranoj kuhinji postoje dve keramičke ringle i dve posebne na plin, kao i mikrotalasnu peć. Od malih kućnih aparata raspolaže sa mikserom, tosterom, seckalicom. U prostranom kupatilu nalazi se jakuzi kada sa efektima saune i zidnim fenom i veš mašinom. Za opuštanje postoji mini zen bašta , stolica za ljuljanje sa masažerom.

Apartman 2 ima površinu 44 kvadratnih metara sa dve terase, zasebnom spavaćom sobom. U kuhinji postoji rerna i četiri električne ringle, mikrotalasna peć i mali kućni aparati.Dnevna soba ima prostrani trpezarijski sto, udoban krevet na razvlačenje kao i LCD televizor. Kupatilo ima tuš kabinu sa masažerima.

Apartman 3 ima površinu od 40 kvadratnih metara sa spavaćom sobom sa dva kreveta na razvlačenje gde mogu udobno da se smeste 4 osobe. Kuhinja sa trpezarijom poseduje krevet na razvlačenje, LCD televizor sa kućnim bioskopom. Kupatilo ima tuš kabinu sa masažerima.

Više informacija

  • Galerija
  • Kontakt
  • Dodatne informacije
  • Lokacija
Pomoću HopNaKop portala možeze direktno stupiti u kontakt sa našim partnerima, popunjavanjem formulara za slanje poruke ispod.
Telefon: +381638025795
Mobilni: +381658736989
Web: http://www.tikturistkopaonik.com

Ime i prezime:*

E-mail:*

Kontakt telefon:*

Poruka:*


Molimo prepišite karaktere sa slike u polje ispod, veličina karakera(slova) nije bitna, ovo polje je, radi sigurnosti, obavezno popuniti.

*Polje obavezno popunti.

Udaljenost od žičare: 1.1 km
Udaljenost od centra: 3,1 km
SkijašnicaTV
Voda 24hKablovska
KupatiloInternet
KuhinjaParking
SefGaraža
BalkonPogodno za decu
GrejanjeBazen
KlimaSPA centar
Ski bus
Legenda:        DA        NE
Opširniji prikaz mape i više
informacija o samoj lokaciji možete videti ovde.

Komentari

comments powered by Disqus