Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na ciklus besplatnih  akreditovanih KME (Kontinuirana medicinska edukacija) , koje Festival zdravlja Beograd organizuje u toku leta u saradnji sa hotelom MUJEN LUX na Kopaoniku, pod nazivom

KOPAONIČKA ŠKOLA ZDRAVLJA.

KME će u toku jula i avgusta meseca biti organizovane svakog petka u 11 h u sali hotela Mujen lux, adresa Vikend naselje bb, Kopaonik.

Na sajtovima  www.festivalzdravlja.comwww.mujenlux.com i www.asclepios.co možete videti raspored stručnih sastanaka.

 

Prvi u nizu besplatnih KME je stručni sastanak

 

“Holističko integrativni pristup zdravlju”, A1 2033-2016 , nosi boda za slušaoca.

Predavači su Dr Mirjana Mićović, pedijatar i nosilac radne dozvole za primenu tradicionalne medicine u zdravstvu Ministarstva zdravlja Srbije i dipl. ekonomista Zoran Zrnić, joga učitelj.

 

Sastanak će se održati u petak, 30.juna u 11 h u sali hotela  Mujen lux.

Nakon predavanja , u dogovoru sa menadžmentom hotela, samo za  slušaoce KME, obezbedjen je poseban dnevni paket u iznosu od 990 dinara i obuhvata : kafu dobrodošlice, ručak i korišćenje SPA centra (4*). Ukoliko ste zainteresovani da ceo vikend provedete u prirodi, o posebnim pogodnostima , samo za slušaoce KME raspitajte se kod Jasmine Pavlović, marketing menadžera hotela ,na broj 064 8697819 ili putem maila jasmina@mujenlux.com.

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na ciklus besplatnih  akreditovanih KME (Kontinuirana medicinska edukacija) , koje Festival zdravlja Beograd organizuje