Počela prodaja paketa za peti Kopaonik Music Week od 5. do 15. marta u hotelu Grand

Beograd, 20. Decembar 2019. godine – Peti po redu Music Week festival na Kopaoniku obeležiće svoj mini jubilej u punom sjaju sa najvećim zvezdama balkanske muzičke scene

ČOLA I CECA U MARTU NA KOPAONIKU - HopNaKop Kopaonik

Od 5. do 15. marta Kopaonik će biti destinacija broj jedan za vrhunski provod i uživanje u idealnom martovskom skijanju i koncertima za pamćenje. U velikoj dvorani hotela Grand, festival će prvog vikenda otvoriti Zdravko Čolić i Aleksandra Prijović, dok će Ceca Ražnatović i Saša Matić održati koncerte drugog vikenda festivala. Organizatori Skymusic, MK Mountain Resort i hoteli Gorski i Angella najavili su najbolji i najkvalitetniji prorgram na Music Week festivalu do sada, gde će pored vrhunskih izvođača produkcija nadmašiti sva očekivanja, pa će tako brojni scenski i vizuelni efekti biti premijerno predstavljeni u hotelu Grand na Kopaoniku.

Kopaonik Music Week festival tradicionalno predstavlja mesto najbolje zabave za sve one koji posle celodnevnog skijanja i uživanja na najpoznatijoj srpskoj planini žele nezaboravan provod uz ekskluzivne koncerte. Festival je postao i svojevrstan brend koji privlači više hiljada gostiju, a u njemu uživa i sve veći broj turista iz zemalja regiona.

Specijalni paketi sa smeštajem u hotelima Grand, Gorski i Angella koji uključuju 3 polupansiona i ulaznice za koncerte već su pušteni u prodaju, a najbrže očekuju povoljnije cene u pretprodaji i najbolja mesta u sali.

 

Svoje pakete i mesto u sali možete rezervisati pozivom na sledeće brojeve telefona:

Hotel Grand rezervacije +381 36 547 12 46

Hotel Gorski rezervacije +381 36 515 50 92

Hotel Angella rezervacije +381 36 547 11 16

Rezervacije stolova +381 60 66 70 318