Trenutno vreme - 06.04.2020 u 18h
Vedro
Pravac vetra: NE
Brzina vetra: 4 m/s
Vlažnost: 48 %
Temperatura: 2 °C
Visina snega: 59 cm
Pritisak: 835.4 hPa

Izvor: RHMZ Srbije
08.03.2020

Čola nadmašio sva očekivanju na Kopaoniku

Čola nadmašio sva očekivanju na Kopaoniku Spektakularnim koncertom otvoren peti Music Week festival 

Kopaonik, 8. mart 2020. godine – Peti Music Week festival na Kopaoniku otvoren je ovog vikenda koncertom najpopularnije mlade zvezde Aleksandre Prijović, dok je legenda muzičke scene Zdravko Čolić sinoć priredio nezaobravan spektakl i veče za pamćenje u prepunoj dvorani hotela Grand. Publika je uživala u vrhunskoj audio-vizuelnoj produkciji koncerata za koju se pobrinuo Skymusic.

Čola je svojim vanvremenskim hitovima već od prvih taktova doveo atmosferu do usijanja. Publika je u glas pevala sve njegove pesme, a posle nešto više od dva sata gromoglasni aplauz sprečio ga je da napusti scenu. Zdravko Čolić je neumorno pevao sa svojom publikom svih generacija i svojim pevačkim bravurama ali i odličnom kondicijom još jednom pokazao zbog čega je najveća muzička zvezda na ovim prostorima.

Tokom prvog vikenda Music Week festivala na Kopaoniku su u koncertima ali i zimskim aktivnostima na snegu uživale i brojne poznate ličnosti. Sledećeg vikenda sve posetioce svojim koncertima obradovaće Saša Matić i Svetlana Ceca Ražnatović, za koje se uveliko traži karta više. Pored produkcijske kuće Skymusic i MK resorta, uz domaćina događaja hotela Grand, organizaciji festivala ove godine pridružuju se i hoteli Gorski, Angella i Putnik. Music Week festival je već tokom prvog vikenda nadmašio sva očekivanja i opravdao epitet ekskluzivnog muzičkog događaja koji je prepoznat ne samo u Srbiji već i u zemljama okruženja, iz kojih svake godine tim povodom na Kopaonik dolazi sve veći broj gostiju.

  • Zdravko Colic 1
  • Zdravko Colic 2
  • Music Week festival 2020 2
  • Music Week festival 2020 1
  • Aleksandra Prijovic 2
  • Zdravko Colic 3
  • Aleksandra Prijovic 1

Komentari

comments powered by Disqus