Foto konkurs 2015. je startovao – Letnji provod u Kraljevim Čardacima: Pustite mašti na volju i podelite sa nama trenutke provedene u Kraljevim Čardacima!

Basic CMYK

Tema foto konkursa je Letnji provod u Kraljevim Čardacima! Zato podelite sa nama vaše nezaboravne momente zabeležene za vreme boravka u našem kompleksu tokom leta 2015. godine. Fotografije sa bazena, opuštanje i hedonizam u Spa & Wellness centru, uživanje u hrani našeg restorana, provod u pivnici, izleti, osvajanje planinskih vrhova, biciklizam ili neka druga sportska aktivnost. Bili to porodični, romantični ili smešni trenuci, želimo da nam prenesete atmosferu i duh Kopaonika u Kraljevim Čardacima.
Nagrada je Ski vikend za dve osobe, na bazi polupansiona sa neograničenim korišćenjem Spa & Wellness centra i dodatnih sadržaja kompleksa. (fitnes, prevoz do centra Kopaonika u toku dana – minimum 5 puta, WiFi)
Potrudite se, napravite dobru fotografiju i osvojite nagradu!!!
Propozicije:
1. Konkurs traje do 15. 09. 2015. godine.
2. U konkursu mogu učestovati isključivo gosti Hotelsko apartmanskog kompleksa “Kraljevi Čardaci SPA” .
3. Fotografije slati na e-mail adresu: booking@kraljevicardaci.com, u naslovu (subject) mejla napisati “Foto konkurs”.
4. Uz poslate fotografije poslati i sledeće podatke:
• o autoru (ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail)
• kratak opis šta fotografija predstavlja.
5. Minimalna dimenzija fotografija je 1024×768
6. Nema ograničenja u broju poslatih fotografija.
7. Fotografije koje učesnici šalju moraju biti autorske, odnosno oni moraju biti autori te fotografije.

Onaj ko postavlja fotografije na konkurs, mora imati neotuđiva autorska prava na tu fotografiju koja su definisana važećim zakonima o autorskim pravima. Strogo je zabranjeno kopiranje takvog sadržaja bez dozvole autora. Organizator se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica. Ukoliko Organizator posumnja da neko postavlja fotografiju na koju nema pravo, može zatražiti dodatni dokaz o autorstvu ili bez daljeg objašnjenja obrisati taj rad iz konkurencije. Učesnik mora biti spreman da na zahtev Organizatora dostavi fotografiju visoke rezolucije ili izvorni fajl.
8. Organizator ima pravo na korišcenje svih poslatih i objavljenih fotografija u okviru foto konkursa u bilo kojem obliku i u bilo kojem mediju. Pri tome će organizator nastojati da navede ime autora, ali ne odgovara ukoliko to uredništvo drugog medija ne učini. Pri ovakvom korišcenju Organizator se oslobađa od bilo kakvih potraživanja od strane Autora fotografija na konkursu.
Letujte u Čardacima – osvojite ski vikend!