Trenutno vreme - 25.10.2020 u 15h
Oblačno
Pravac vetra: SW
Brzina vetra: 2 m/s
Vlažnost: 100 %
Temperatura: 6 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 825.7 hPa

Izvor: RHMZ Srbije
09.02.2019

Kopaonik: Najveće muzičke zvezde na Music Week festivalu

Za dobar provod će biti zaduženi: Lepa Brena, Milica Pavlović, Aca Lukas, Željko Joksimović, Parni valjak, Tropico bend i Dženan Lončarević

Spoj muzike, skijanja, uživanja u najboljim hotelima najpoznatijeg regionalnog ski centra – tako se ukratko može opisati Music Week festival, koji se na Kopaoniku održava četvrtu godinu za redom. Nastao u saradnji produkcije Sky Music i MK Mountain Resorta, Music Week svake zime na Kopaoniku okuplja najpopularnije domaće i regionalne muzičke zvezde, kao i ljubitelje dobrog provoda.

Kopaonik: Najveće muzičke zvezde na Music Week festivalu - HopNaKop Kopaonik

Tokom dva vikenda u martu, od 7. do 10.3. kao i od 14. do 17.3. gosti hotelskog kompleksa MK Mountain Resorta imaće priliku da uživaju u ekskluzivnom muzičkom programu u okviru cene smeštaja.

U svečanoj sali hotela Grand, u kome je broj mesta ograničen, prvog vikenda Music Week festivala nastupiće Aca Lukas i Magla bend 8. marta, dok će dan kasnije koncerte održati Željko Joksimović i Milica Pavlović.

Drugi vikend Music Week festival rezervisan je za Parni valjak i Tropico bend 15. marta, dok će narednog dana nastupiti Lepa Brena i Dženan Lončarević.

Music Week festival je poslednjih godina postao nezaobilazno mesto za sve one koji žive dinamično, tokom dana žele da se bave sportom i relaksiraju, a uveče očekuju vrhunsku zabavu. Iz godine u godinu Music Week okuplja sve veći broj posetilaca, a prošle godine festival je posetilo više od 10.000 ljudi.

Komentari

comments powered by Disqus