MK Mountain Resort udvostručio prodaju zimskih aranžmana na Kopaoniku

Kopaonik, 12. oktobar 2016 – Zimska sezona na Kopaoniku polako se bliži, a interesovanje u predsezoni nikada nije bilo veće – samo do kraja septembra rezervisano je dva puta više zimskih aranžmana nego u istom periodu prošle godine, dok je hotel Grand najtraženiji smeštajni objekat na ovoj planini.

????????????????????????????????????

Ljubitelji zime i sportova sa velikom pažnjom iščekuju početak zimske sezone i popularni Ski Opening Kopaonik, koji će se ove godine po sedmi put održati od 8. do 11. decembra. Upravo za ovaj događaj vlada i najveće interesovanje, posebno imajući u vidu da su u ponudi paketi koji uključuju gratis ski pass, ulaznice za večernja dešavanja i nastupe popularnih izvođača.

„Zbog školskog zimskog raspusta, ne čudi što je pored Ski openinga, upravo najtraženiji period do sada kraj januara i početak februara. Izuzetno veliko interesovanje vlada i za period novogodišnjih praznika, a pored domaćih gostiju, prisutan je veliki porast rezervacija iz Rumunije, i to najviše za period novogodišnjih praznika i prvu nedelju januara“, navode iz MK Mountain Resorta.

????????????????????????????????????

MK Mountain Resort je povodom predstojećeg Ski openinga, ali i cele zimske sezone pripremio brojne promotivne pakete i zabavne sadržaje za decu i odrasle. U periodu od 17. do 30. decembra, u ponudi su i decembarski promotivni paketi, dodatne pogodnosti za decu, kao i popusti na ski školu i ski opremu.