mujen logoLetnja ponuda MujEn Lux: Kako se zimska sezona bliži kraju, nađite što pre malo slobodnog vremena, i obradujte sebe sa nekoliko dana odmora u apartmanima MujEn Lux, Mujen Comfort i Mujen Classic.  Ukoliko Vaš odabir smeštaja za zimovanje budemo bas mi  , sigurno ćemo opravdati Vaše poverenje raznolikim sadržajem kojim raspolažemo. Smešteni na samo par kilometara od centra, svojim gostima nudimo mogućnost besplatnog prevoza u nekoliko različitih termina do centra i nazad, pa vama preostaje samo da se opustite i uživate svakodnevno u zimskim aktivnostima koje Kopaonik nudi.

Sam objekat, moderno uređen u orijentalnom stilu, pruža mnogo više od klasičnog apartmanskog smeštaja. Pored udobnih apratmana, gde ćete se uz funkcionalni nameštaj i mogućnost korišćenja čajne kuhinje da se osećate kao kod kuće, u ponudi naćićete takođe i restoran, gde Vam pored mnogobrojnih specijaliteta mozemo ponuditi pazarske cevape i mantije.

U prostranom restoranu, sa oko 120 raspoloživih mesta, koji odiše duhom orijenta kroz svaki detalj enterijera, , moćićete da uživate i u izuzetnom pogledu, kao dopuni neobičnom i upečatljivom ambijentu.  Široka ponuda jela i pića svakako će doprineti vašem užitku.

Posle celodnevnog skijanja, ili šetnji, najbolje ćete se opustiti u wellness i spa centru. Bilo da preferirate saune, ili ipak đakuzi kade sa masažerima, opuštanje na tapidarijumima uz pogled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, relaksiranje u parnom kupatilu, različitim vrstama masaža ili uživanje u prostranom bazenu, sadržaj wellnessa i udobna atmosfera koju pruža, sigurno će uspešno zadovoljiti sve vaše želje.

Ukoliko poželite, ne samo da kratko boravite u našim apartmanima, već i da postanete ponosan vlasnik nekog od njih, mi vam takođe pružamo i mogućnost, da zahvaljujući takvoj investiciji, dugoročno sebi i svojim najbližima obezbedite boravak u našim apartmanima, ali takođe i eventualno izdavanje istih kroz dalju saradnju sa nama.

Radi bližeg  upoznavanja sa kompletnom ponudom kojom MujEn apartmani raspolažu, posetite naš sajt www.mujentravel.rs , ali svakako iskustvo koje ćete doživeti prilikom posete, najbolje će prikazati sliku njegove ponude-zato iskoristite naredni period, i posetite nas-rado ćemo biti vaši domaćini!