LUX apartman u samom hotelu Milmari. Budite prvi gosti LUX apartmana B1 u samom hotelu Milimari. LUX apartman Vam nudi neverovatnu ponudu, od 13.01 za neverovatnih 60€ za noć.

To nije sve. Gosti apartmana B1 ostvaruju popust od čak 30% za korišćenje SPA & Wellness-a, a postoji mogućnost doplate polupansiona.

Pozovite se na HopNaKop i ostvarite ovu neverovatnu ponudu u apartmanu B1 u hotelu Milmari.

Uživajte u svom odmoru jeftino a luksuzno.

Kontakt: 063/681-813 ili putem e-mail: apartmanb1milmari@gmail.com

LUX apartman u samom hotelu Milmari. Budite prvi gosti LUX apartmana B1 u samom hotelu Milimari. LUX apartman Vam nudi neverovatnu ponudu, od 13.01 za neverovatnih 60€ za noć. To nije sve. Gosti apartmana B1 ostvaruju popust od čak 30% za korišćenje SPA & Wellness-a, a postoji mogućnost doplate polupansiona.

OPIS APARTMANA

LUX Apartman B1 u samom hotelu Milmari je luksuzno opremljen, petokrevetni  apartman površine 40m2  sa odvojenom spavaćom sobom, kompletno opremljenom kuhinjom, trpezarijom i  kupatilom sa tuš kabinom.

Apartman se nalazi u centralnom delu hotela „Milmari“ (Vikend naselje) u kome se nalaze svi hotelski sadržaji, kao što je A la carte restoran, otvoreni i zatvoreni bazen, igraonica za decu, bilijar, SPA & Wellness centar. Gosti našeg apartmana ostvaruju popust od 30% za korišćenje SPA & Wellness-a, a  postoji mogućnost doplate polupansiona.

Gostima apartmana obezbeđeno je parking mesto sa čuvarom, kao i skijašnica u okviru hotela ili skijašnica Zjaj u centru .

Iz hotela postoji organizovani autobuski prevoz (Ski bus) koji prevozi goste više puta dnevno do skijaškog centra (cena karte zavisi od vrste usluge I plaća se na licu mesta)

VIŠE INFORMACIJA NA STRANICI>>>