Martovski popusti u Ski Fun apartmanima: Pada sneg a sa snegom i cene. 6+1 GRATIS.  Do kraja meseca marta sedmodnevni zakup apartmana po ceni od šest dana. Pozovite se na HopNaKop i uživajte na Kopaoniku dan više.

Martovski popusti u Ski Fun apartmanima: Pada sneg a sa snegom i cene. 6+1 GRATIS.  Do kraja meseca marta sedmodnevni zakup apartmana po ceni od šest dana.

Opis apartmana:

Apartman A1 je površine 70m2.Strukturno je 4+1. Sastoji se iz dnevne sobe, trpezerije, kuhinje, kupatila i dve spavaće sobe. U dnevnoj sobi je trosed na razvlačenje, velika spavaća ima bračni krevet i jedan singl dok mala soba ima dva singl kreveta. Spavaća soba i dnevna soba imaju lcd televizore sa kablovskom i wi-fi konekcijom i jednim dvd-om. Kuhinja ima dve ringle, mikrotalsnu, aspirator i frižider. Kupatilo ima tuš kabinu. Ispred vile je veliki parking. Apartman poseduje i sopstveni ski boks za odlaganje zimske opreme. Održavanje apartmana ulazi u cenu kao i peskiri i posteljina.

Apartman A3: Studio povrsine 30m2. U okviru studija ima dva singl kreveta i trosed na razvlacenje. Studio poseduje i trpezarijski sto, komplet  opremljenju  kuhinju( dve ringle, frizider, aspirator…), tv, wi  fi , ski box kao i kompletno opremljeno kupatilo. Održavanje apartmana ulazi u cenu kao i peskiri i posteljina.

Apartman A4: Apartman povrsine 50m2. Poseduje spavacu sobu sa bracnim krevetom i tv-om. Komplet novo kupatilo sa jakuzzi  kadom. Dnevna soba ima dva troseda na razvlacenje, trpezarijski sto sa stolicama, tv, dok je kuhinja opremljena sa dve ringle, friziderom, aspiratorom. Ispred vile je veliki parking. Apartman poseduje i sopstveni ski boks za odlaganje zimske opreme.

VIŠE INFORMACIJA O APARTMANIMA MOŽETE NAĆI NA STRANICI

Informacije:

Tell mob 1: 0642222702

Tell mob 2: 0637028802