Milmari Resort organizuje doček Nove godine ", cena dočeka Nove godine je za goste vile i hotela 50 eura, za goste sa strane 55 eura. Doček nove godine bićeMilmari Resort organizuje doček Nove godine.Ako želite najluđu noć u godini da provedete na Kopaoniku, portal “HopNaKop” za vas ima specijalanu ponudu, u hotelu “MILMARI RESORT” koji se nalazi u Vikend naselju, sa predivnim panoramskim pogledom na snegom pokrivene  padine Kopaonika. Hotel je moderno opremljen, sa svim pratećim sadržajima:  bazen, spa centar, kafić….

Doček nove godine biće organizovan u restoranu hotela “MILMARI RESORT”, cena dočeka Nove godine je za goste vile i hotela 50 eura, za goste sa strane 55 eura.

U cenu je ukljuceno:

aperitiv, svečana večera, šampanjac, zabavni program, vatromet.

Goste će zabavljati EXCLUSIVE BAND

Sve informacije o dočeku Nove Godine i o hotelu, vili Milmari možete naći na stranici.

Informacije o smeštaju:

Lokacija: Milmari Resort je objekat koji se nalazi u vikend naselju na Kopaonik-u, nedaleko od objekta JollyKop Mountain Village.

Smeštaj sa uslugom polupansiona i luksuzno opremljenim sobama. U cenu je ukljucena upotreba zatvorenog bazena, ski-bus nekoliko puta dnevno do i od centra, kao i korišcenje wireless internet konekcije.

Sadržaj studija/apartmana: TFT televizore, DVD player, internet veza, telefon, kupatilo sa hidromasažnim tuš kabinama, fen za kosu i još mnogo toga.

Dodatni sadržaj: restoran, kafic, spa centar sa bazenom i saunom, obezbeden parking prostor sa nadzorom, recepcija, sef na recepciji, krevetac za bebe,skijašnica, besplatan Ski Bus pet puta dnevno do samog centra Kopaonika.