Skiing Adventure – Brzeće Kopaonik je savršen smeštaj na Kopaoniku za Vas i Vašu porodicu. Lux opremljen apartman na Kopaoniku po veoma povoljnim cenama. Apartman u Brzeću Skiing Adventure je pravo mesto za Vas.

Objekat se nalazi u Brzeću na 1100 metara nadmorske visine. Udaljen je 400 metara od gondole. Apartman poseduje privatno parking mesto unutar objekta. Opremljen je najsavremenijim nameštajem, kompletno opremljenom kuhinjom i sopstvenim kupatilom. Na raspolagaju su dva televizora sa satelitskim kanalima, sound bar i besplatan WiFi. Celokupan objekat je pokriven video nadzorom, posedje sopstvenu recepciu i zajedničku skijašnicu. U okolini se možete baviti skijanjem, pešačenjem i drugim aktivnostima.

Stanica gondole je udaljena 400 metara od apartmana. U neposrednoj blizini objekta nalazi se restoran domaće kuhinje, prodavnica, pošta i policijska stanica. Za ljubitelje prirodnih lepota posebno preporučujemo obilazak vodopada Jelovarnik, prirodnog gejzira Metođe i pešačkih staza do vrha Kopaonika.

HopNaKop Kopaonik smeštaj preporučuje ovja objekat.

Skiing Adventure – Brzeće Kopaonik čekamo Vas da uživamo zajedno na Kopaoniku. Primamo goste tokom cele godine.