Vila Mramor Brzeće Kopaonik je pravo mesto za Vaš odmor sa porodicom i prijateljima. Tražite smeštaj u Brzeću. HopNaKop stranica smeštaj Brzeće preporučuje ovaj objekat.

Vila Mramor nudi besplatan internet, a gostima su na raspolaganju restoran, bar kao i zajednička kamin sala. Sobe imaju potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa frižiderom, trpezariju, TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Nudimo Vam i doručak na bazi švedskog stola koji je dostupan svakog dana. Vila Mramor Brzeće Kopaonik sadrži i terasu, a gosti ovog smeštaja mogu da uživaju i u skijanju. Takođe gostima je i na raspolaganju dvorište u kome se nalazi roštilj- mangalo. U skolpu Vile nalazi se i jedan lux obejakt sa 9 spavaćih mesta.

Vila Mramor se nalazi u Brzeću na 1.111 m nadmorske visine. Nedaleko od nje se nalazi Gondola koja je povezana sa sistemom žičara Kopaonika. Osim toga tu su brojne staze za pešačenje, prirodne atrakcije: vodopad Jelovarnik, koji važi za najviši u Srbiji, gejzir, svetilište izgradjeno u doba Rimljana.