Dobrodošli na stranicu Kopaonik smeštaj u Apartman heart & soul. Apartman koji se nalazi u samom centru Kopaonika a blizu ski staze i svih ostalih sadržaja.

Karakteristike apartman Kopaonik

Apartman heart & soul je smešten u samom srcu Kopaonika u okviru Konaka-Konak Brvenik. Površine 22m2, lux opremljen, sa sopstvenom skijašnicom omogućava udoban boravak za 4 osobe.

Opremljen velikim televizorom, Wi-Fi internetom. Dodatni sadržaj fen, komplet posuđe, posteljina i peškiri, mikrotalasna, frižider. Apartman je uredno kategorisan. Ski in-out, odmah iznad Maxi-ja. U blizini apartmana je smeštena autobuska stanica a prekoputa se nalazi javna garaža.

Ono što krasi ovaj objekar jeste sama blizina centra jer se nalazi u srcu Kopaonika. U samoj blizini ovog apartmana nalaze se ski rental, restorani i kafići kao i super market. Kopaonik smeštaj je stranica namenjena svim posetiocima koji traže smeštaj na Kopaoniku a naša preporuka je definitivno apartman heart. Dolaskom u ovaj apartman dočekaće Vas ljubazni domaćini a sam pogleda iz apartmana kao i čist Vazduh Kopaonika ostaviće na Vas pozitivan utisak. Kopaonik je predivna planina i najčešće je obilaze ljubitelji zimskih sportova. Takođe sve veća popularnost Koapnika jeste i Leti u toku letnjeg turizma. Visok kvalitet smeštaja i dodatnog sadržaja učinio je da Kopaonik živi i leti i zimi.

Dođite da uživamo zajedno u čarima Kopa.