Volite Kopaonik? Tražite udoban smeštaj na Kopaoniku? Na pravom ste mestu. Apartman JOPA Kopaonik nudi Vam novo opremljen apartman u predivnom kompleksu Sunčani breg.

Objekat JOPA nudi bar i direktan izlaz na skijaške staze na Kopaoniku. Skijaški centar Kopaonik udaljen je 5 km. Ponuda objekta uključuje restoran, besplatan privatni parking i besplatan WiFi.

Ovaj apartman ima 1 spavaću sobu, 1 kupatilo, flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Takođe sadrži i trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i terasu sa pogledom na planinu.

U blizini možete da uživate u zimskim sportovima.

Smeštaj na Kopaoniku

Smeštaj Koaponik je stranica namenjena svima koji traže smeštaj za svoj idealan odmor na Kopaoniku. Na pravom ste mestu. Apartman JOPA Kopaonik ne samo što je nov i konforan već nudi nešto više od odmora. Na vratima će Vas dočekati ljubazni domaćin a pogled iz apartmana je nešto u čemu ćete uživati. Sam hotel je nov i skoro izgrađen a sadrži i SPA centar kao i bazen za dodatni užitak Vas i Vaše porodice. Pogodan je za sve ljubitelje zimskih sportova a i one koji vole prirodu i uživanje u njoj.

Smeštaj na Kopaoniku

Dolazak do apartmana je lak i vodi Vas asfaltirani put koji je osvetljen i u zimskim uslovima redovno čišćen. Konforan parking koji je besplatan je obezbeđen za sve goste apartmana.