Moj smeštaj na Kopaoniku nalazi se na HopNaKop. Na pravom ste mestu. Dobrodošli u Apartman Squadra Milmari. Apartman u Vikend naselju na Kopaoniku.

O Kompleksu Milmari Resort

Milmari Resort je nov hotelsko-turistički kompleks izgrađenog na Kopaoniku u vikend naselju. Nalazi se na regionalnom putu Kopaonik-Raška. Kompleks je kategorisan sa tri zvezdice po međunarodnim standardima.

Pored udobnog smeštaja, gostima su na raspolaganju svi sadržaji Wellness centra. Ljubazno osoblje će se potruditi da kroz korisne savete o upotrebi sadržaja wellness-a, različite vrste masaža, učini Vaš boravak nezaboravnim iskustvom.

Milmari Resort i Squadra apartman svojom gostima nude pansionski restoran, caffe bar, otvoreni i zatvoren bazen, jakuzzi kadu, finsku saunu, rusku banju, parno kupatilo, slanu sobu, tepidarijume i druge sadržaje.

Hotel nudi prevoz gostiju autobusima do turističkog centra kopaonika.

Squadra apartman se nalazi na četvrtom nivou novoizgrađenog L kompleksa Milmari Resorta. Resort ima atraktivnu lokaciju sa pogledom na planinski masiv, udaljen svega 4,3 kilometra od centra Kopanika.

Squadra apartman je veličine 24m2 i idealan je za smeštaj od 1 do 3 osobe, a gostima je obezbeđen i besplatan parking u okviru Milmari resorta.

Apartman na Kopaoniku je izolovan od buke, pruza udoban boravak i sve što je potrebno za pravu skijasku adrenalinsku avanturu. Odmor, mir i relaksacija su takođe uključeni.

Boravkom u Squadra apartmanu obezbeđujete popust na Wellnes & Spa sadržaje u iznosu od 30% od ukupne cene (ukoliko koristite Wellnes & Spa u kontinuitetu pet i više dana ostvarujute popust od 50% na ukupnu cenu). Popusti se odnose i važe u zimskoj sezoni. U toku letnje sezone Wellnes & Spa se naplaćuje po satu.

Dobrodošli na Kopaonik. Najlepšu planinu u ovom delu evrope. Mesto gde se svi uvek vraćamo i gde svake godine obeležimo u našem kalendaru još jedan lep odmor. Čekamo Vas da uživamo zajedno u čarima naše Srebrne planine koja nas uvek oduševi svojom lepotom.