Predivan smeštaj na Kopaoniku nudi kompleks Kraljevi Čardaci i SPA. Jedan od tih smeštaja jeste i AS apartmani Kraljevi čardaci

U ponudi su 2 luksuzna apartmana na Kopaoniku za 4 osobe u Kraljevim čardacima. Apartmani na Kopaoniku su kompletno opremljeni.

Apartman 6/31 – ima jednu spavacu sobu sa bracnim lezajem a u dnevnoj sobi je ugaona na razvlacenje. Apartman je za 4 osobe.

Apartman 9/33 – ima dve spavaće sobe sa bracnim krevetima. Apartman je za 4 osobe.

Dobrodošli na Kopaonik. Na našu srebrnu planinu. Na planini gde su sva čuda moguća a gde svi odu zadovoljni kući. Veliki broj gostiju koji se svake godine već tradicionalno vraća na Kopaonik jeste znak da se na Kopu dešavaju lepe stvari. Svi ljubitelji zimskih sportova već doboro znaju šta je Kop i koliko im znači. Veliki broj staza i žičara jeste nešto što sve koji vole skijanje i snowboarding svake godine vraća na Kopaonik da uživaju u zimskim čarolijama.

Kopaonik nije samo popularan zimi već i njegova letnja sezona ima šta da pruži. Aktivan turizam na Kopaoniku je u brzom porastu a pešačke staze, priroda i lokalieti su jedno od najzasluženijih aspekata koji ovu planinu promovišu i u letnjim mesecima.

AS Apartmani Kraljevi čardaci Vas čekaju.