Lux apartman Dunja je savršen smeštaj na Kopaoniku za Vas i Vašu porodicu.  Predivan apartman na Kopaoniku po veoma povoljnim cenama.

Lux apartman Dunja je luksuzan komforan i udoban studio apartman u kompleksu Kraljevi Čardaci SPA. Apartman je površine 24m2 i nalazi se u najnovijoj zgradi u okviru kompleksa koji će ove sezone primiti prve goste.
Apartman je predviđen za boravak tri odrasle ili dve odrasle osobe i dvoje dece. U okviru kompleksa koji je udaljen 4,5 km od centra Kopaonika i 2,5 km od najbliže žičare nalazi se i besplatan parking.

Poseduje kompletno opremljenu kuhinju (mikrotalasnu pećnicu, kafemat Dolce gusto sa kapsulama, ugradnu ploču sa dve ringle, kuvalo, toster, mikser, posuđe, escajg…) sa trpezarijskim stolom, LCD TV i kablovsku televiziju, WI-FI konekciju, grejanje – norveški radijator, francuski ležaj i dvosed na rasklapanje, kupatilo sa podnim grejanjem, dodatnim CINI radijatorom (sušačem peškira ) i ugradnim fenom. Apartman je opremljen kompletnom posteljinom i peškirima. Povezan je toplom vezom sa SPA centrom, restoranom, lobi barom koji su gostima na raspolaganju uz doplatu. Recepcija kompleksa je gostima na raspolaganju 24/7.

🏔Apartman ima pogled na Pančićev vrh i pruža sve što je potrebno da u toku cele godine možete uživati u prijatnom boravku, a gostima je obezbeđeno poklon iznenađenje .
Cena smeštaja zavisi od termina i možete je dobiti na upit.