Tražite smeštaj na Kopaoniku? Pravo mesto za Vas je Lux apartman u Kraljevim Čardacima koji se nalazi u samom centru Vikend naselja. Lux apartman na Kopaoniku po veoma povoljnim cenama. Apartman je potpuno opremljen sa novim nameštajem i tehnikom. Rezervišite smeštaj na Kopaoniku bez posrednika i provizije.

Lux apartman u Kraljevim Čardacima sadrži spavaću sobu sa francuskim ležejem i dnevnu sobu sa trosedom na razvlačenje koji se ptretvara u francuski ležaj. U dnevnoj sobi i u spavaćoj se nalazi televizor sa kablovkom televizijom. Za sve goste ovog objekta obezbeđen je parking i besplatan internet. Ovaj objekat sadrži i potpuno opremljenu kuhinju sa ringlom i mikrotalasnom kao i električnim kuvalom.

Bitno je reći da je apartman povezan toplom vezom sa celokupnim kompleksom kao i SPA centrom.  U kompleksu Kraljevi Čardaci nalazi se i igraonica za decu a u zimskim danima obezbeđena je i staza za sankanje za sve mališane. Od samog Hotela polazi i ski bus tako da svi ljubitelji skijanja imaju i mogućnost prevoza do samog ski centra. Postoji i mogućnost i korišćenja restorana kao i svih sadržaja koje ovaj Hotel nudi.

Stranica GdeNaOdmor Apartman Kopaonik preporučuju ovaj objekat.