Apartman na Kopaoniku Studio Milmari N74 je lux apartman po veoma povoljnoj ceni. Ako tražite smeštaj na Kopaoniku na pravom ste mestu.

Studio Milmari N74 je u sklopu kompleksa Milmari resorta 4* u Vikend naselju na Kopaoniku. Studio je luksuzno opremljen i sadrži kuhinju sa trpezarijom, francuski ležaj i kauč na razvlačenje. Kako bi gosti imali potreban komfor, u studiju mogu boraviti maksimalno 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe sa dvoje dece do 7 godina starosti.

Opremljen je kompletnim kuhinjskim posudjem, ugradna ploča za kuvanje, frižider, ketler, kao i sav poreban pribor za kuvanje i pripremanje hrane, peškirima, posteljinom i fenom. Studio poseduje televizor 43′ sa 150 kablovskih programa, optički internet i wi-fi. Grejanje je sa norveškim radijatorima.

Apartman ima toplu vezu sa bazenom i Wellness i Spa centrom, koji se nalazi u kompleksu, kao i sa restoranom Bela Vista u kome se služi hrana i piće. Postoji mogućnost uplate obroka u restoranu Bela Vista. Gosti mogu koristiti usluge Wellness i Spa centra po povlašćenim cenama, sa 30% popusta. SPA centar ima 2 zatvorena bazena, slanu sobu, tursko kupatilo, saunu i tople ležaljke. U neposrednoj blizini je i kafić, prodavnica hrane, i drugi javni objekti, kao i SKI bus koji vozi do skijališta. Ispred resorta je besplatan parking prostor.

Stranica HopNaKop smeštaj Kopaonik preporučuje ovaj objekat.

Cena smeštaja je od 40€ do 70€ po noćenju.

APARTMAN PRIMA SVOJE GOSTE OD DECEMBRA 2021