Da li Vam je potreban apartman na Kopaoniku? Tražite smeštaj na Kopaoniku? Na pravom ste mestu. Sunčani breg – Apartman 9 pravi izbor za Vas i Vašo porodicu.

Apartman 9 (42m²) se nalazi u novoizgrađenom apartmantskom naselju Sunčani breg, koji se nalazi na južnim obroncima Kopaonika podno Treske. Naselje Sunčani breg se nalazi na 4,3 km od ski-centra Kopaonik i nudi smeštaj sa besplatnim WiFi internetom i besplatnim privatnim parkingom.

Smeštaj ima direktan pristup ski-stazi i ostavu za ski-opremu, a okolina objekta Sunčani breg pogodna je za sankanje.

Polazna stanica ski lifta Treska se nalazi u neposrednoj blizini apartmana, dok je izlaz ski lifta iznad žičare Krst (nekih 100 metara iznad izlazne stanice).

Apartman Kopaonik 9 poseduje dnevni boravak i spavaću sobu. Spavaća soba poseduje udoban bračni krevet,a dnevni boravak garnituru koja se razvlači u udoban bračni ležaj. Apartman poseduje 2 ormara sa ogledalom (1 u dnevnoj i 1 u spavaćoj sobi), komodu. U dnevnoj sobi je klub stočić, TV, kompletno opremljena kuhinja sa priborom za boravak na planini. Kupatilo se sastoji od tuš kabine, ogledala, lavaboa i wc šolje. Na raspolaganju je fen za kosu, pegla i daska za peglanje.

Posteljina i peškiri su obezbedeni. Grejanje apartmana je na struju tako da gosti sami mogu da podešavaju temperaturu koja im odgovara.