Dobrodošli na Kopaonik. Tražite smeštaj na Kopaoniku? Na pravom ste mestu. Sunčani Breg apartman br. 1 definitivno su naša preporuka. Predivni pogled i ljubazni domaćini su nešto što Vas čeka na vratima apartmana.

Smeštaj na Kopaoniku Sunčani Breg apartman br. 1

Smeštaj na Kopaoniku, na samo 5 km od Kopaoničkog SKI centra, apartman Sunčani Breg 1 nudi smeštaj sa restoranom, barom. Takođe u Vam nudimo zajednički salon i besplatan bežični internet.

Kompleks Sunčani Breg poseduje besplatni privatni parking. Nalazi se u zoni u kojoj se gosti mogu baviti aktivnostima kao što su planinarenje i skijanje. Apartman s pogledom na planine ima 1 spavaću sobu, dnevnu sobu. Takođe od sadržaja ima i TV, opremljenu kuhinju sa frižiderom i rernom i 1 kupatilo sa tušem. Apartman Sunčani Breg 1 ima i dečije igralište i roštilj, zajedno sa pristupom skijašici i prostorom za odlaganje skija.

Kompleks Sunčani breg je jedan od novoizgrađenih na Kopaoniku. Nalazi se na samom vrhu Vikend naselja i najbliži je centru od svih smeštajnih jedinica na Kopaoniku. Nadomak hotela se nalazi i žičara kao i sav potrebni sadržaj. Takođe hotel sadrži i SPA centar sa bazenom koju je na raspolaganju svim gostima ovog objekta.

Ovaj apartman na Kopaoniku krasi svojom lepotom i jednostavnošću.

Sunčani Breg apartman dočekuju goste da uživamo zajedno na Kopu. Dobrodošli na Kop!!!