Dobrodošli na Kopaonik. Vila Čajetinski biser je pravo mesto za Vaš odmor. Ako tražite smeštaj na Kopaoniku na pravom ste mestu.

Veoma povoljno izdajemo tri odvojena apartmana u vili, jedan je u etno stilu. Do vile vodi asfaltni put i ulična rasveta. Udaljena je 30m od glavnog puta. Grejanje je centralno, a regulisanje sobne temperature se vrši putem bežičnog sobnog termostata.

Prvi apartman: jedna soba je sa francuskim ležajem, druga sa dva kreveta, a u kuhinjskom delu se nalazi trosed na rasklapanje, kupatilo. Ukupna površina 56m2.
Drugi apartman(u etno stilu): u jednoj i u drugoj sobi po tri kreveta (po dva na sprat i jedan poseban), kamin, šank, kupatilo, i predivan topli ambijent za opuštanje dok napolju veje sneg i steže mraz.

Lux apartman: jedna soba je sa francuskim ležajem, druga sa dva kreveta, a u kuhinjskom delu se nalazi garnitura na rasklapanje, kupatilo. Ukupna površina 56m2.
Vila je novoizgrađena .Sa terase se pruža prelep pogled na prirodne lepote ove planine, 2km do prve žicare. Parking prostor odmah ispred objekta.

Brz i besplatan WiFi,kablovska TV.

Apartmani poseduju posteljinu, velike i male mekane peškire, kao i fen za kosu.

ISKORISTITE SVOJE SLOBODNO VREME NA PRAVI NAĆIN! 🙂

HopNaKop Kopaonik smeštaj preporučuje ovaj objekat. Vila Čajetinski biser očekuje svoje goste tokom cele godine.