MujEn Aparthotel promotivna ponuda:

MujEn Aparthotel promotivna ponuda: MujEn Comfort: Arhitektonski stil i i opremljenost apartmana garantuje Vam odmor i komfor u svakom smislu te reci.MujEn COMFORT:

Arhitektoski stil i opremljenost apartmana garantuju Vam odmor i konfor u pravom smislu reči. Svojim ambijentom u potpunosti je prilagođen kako aktivnom, tako i pasivnom odmoru poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca i porodica.

Najam apartmana već od 36 eura:

Iskoristite specijalnu ponudu povodom 8. Marta i obradujte svoju damu boravkom u MujEn apartmanima. Svaku damu očekuje: POKLON IZNENAĐENJE

Boravkom u našim apartmanima od 6 noći dobijate 2 noći gratis.

MujEn Aparthotel promotivna ponuda: MujEn Comfort: Arhitektonski stil i i opremljenost apartmana garantuje Vam odmor i komfor u svakom smislu te reci.MujEn LUX:

Uskoro veliko otvaranje Vile Mujen Lux…

Vila MujEn Lux izgrađena je u autentičnom planinskom stilu i opremljena po svetskim standardima koji pruđaju svojim gostima jadnaki užitak tokom čitave godine. Parking, recepcija, spa centar sa zatvorenim bazenom i đakuzijem, finskom i infracrvenom saunom, dva salona za masažu, tepidarijumom i hamamom, restoranom, bešumnim liftovima. Očekujte veliku promociju i budite među prvim gostima.

 

 

Kontakt:

Web site: www.mujentravel.com

36354 Kopaonik, Vikend Naselje

Tell: 036/427-327

Izdavanje: 066/644-44-44

Prodaja: 066/666-26-66

E-mail: info@mujentravel.rs