MujEn Lux Vesti Nova Godina Da li ste i Vi bili toliko dobri tokom ove godine kao i mi, pa da i Vama Deda Mraz ispuni novogodišnje želje? Mi smo poželeliMujEn Lux Vesti

Nova Godina
Da li ste i Vi bili toliko dobri tokom ove godine kao i mi, pa da i Vama Deda Mraz ispuni novogodišnje želje? Mi smo poželeli da narednu godinu započnemo u novom duhu. Najveća želja Aparthohela MujEn je da njegovi gosti postanu i njegovi prijatelji i da im od Nove Godine širom otvori vrata svoje oaze mira, komfora udobnosti i ljubaznosti. Uz bogate sadržaje i visok kvalitet usluge. Aparthotel MujEn u novoj godini proširuje svoje kapacitete otvaranjem dva nova objekta, MujEn Classic i MujEn Lux koji će sa objektom MujEn Comfort činiti jednu celinu od približno 100 smeštajnih jedinica.
Doživite jedinstvo komfora i udobnosti u toplom ambijentu Aparthotela MujEn.

MujEn Lux kontakt >>>

Info MujEn Lux:

Hotel Mujen Lux izgrađen je u autentičnom planinskom stilu i opremljen po svetskim standardima koji svojim gostima pružaju jednaki užitak kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni.
Zahvaljujući prdivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, aparthotel svojim gostima nudi prirodan ambijent, komfor i udobnost. Savremeno dizajniran elegantan nameštaj, protkan nitima planinskog ambijenta nudi iskustvo modernog smeštaja i predstavlja spoj tradicije i novog doba.
Bogat sadržaj i ljubaznost našeg osoblja omogućiće Vam da svoj odmor iskoristite na kvalitetan način.
Uživajte u toplim napitcima ili kulinarskim specijalitetima našeg restorana uz prelep pogled na obronke Kopaonika,ili nađite svoju oazu mira u Wellness&Spa centru.
Sam ambijent i ljubaznost našeg osoblja učiniće Vaš boravak prijatnim.

Sve dodatne informacije o smeštaju i ponudama za  Aparthotel MujEn Lux možete naći na office web stranici hotela  Aparthotel MujEn Lux