Sa velikim zadovoljstvom MujEn LUX Vas poziva na ciklus besplatnih  akreditovanih KME, koje Festival zdravlja Beograd organizuje u toku leta u saradnji sa hotelom MUJEN LUX na Kopaoniku (adresa Vikend naselje bb), pod nazivom KOPAONIČKA ŠKOLA ZDRAVLJA.

Sa velikim zadovoljstvom MujEn LUX Vas poziva na ciklus besplatnih akreditovanih KME , koje Festival zdravlja Beograd organizuje u toku leta u saradnji sa h

Subota 29. jul 2017. godine  od 12 do 14 h 

Stručni sastanaci  А-1-2033 i A -1-2275

„Osnovi holističko integrativne medicine“  i  „Uvod u bazalnu stimulaciju“

Nedelja 30.jul 2017. godine od 10h

Stručni sastanak A1751-16

’’Tehnike terapeutskog disanja’’

 

Predavač Dr Mirjana Mićović, pedijatar, bazalni terapeut, Reiki učitelj

 

Stručni sastanci  nose ukupno 6 boda za slušaoce. Akreditovani  su za sve zdravstvene radnike.

******************************************************************

Dr Mirjana Mićović je zaposlena u Domu zdravlja “Stari grad ” u Beogradu kao pedijatar i prvi je licencirani reiki ućitelj pri Ministarsvu zdravlja Srbije, kao i prvi bazalni terapeut u regionu.

******************************************************************

Nakon predavanja , u dogovoru sa menadžmentom hotela, samo za slušaoce KME, obezbedjen je poseban  dnevni paket u iznosu od 990 dinara i obuhvata : kafu dobrodošlice, ručak i korišćenje SPA centra (4*). Ukoliko ste zainteresovani  da ceo vikend provedete u prirodi, o posebnim pogodnostima , samo za slušaoce KME raspitajte se kod Jasmine Pavlović, marketing menadžera hotela ,na broj 064 8697819 ili putem maila  jasmina@mujenlux.com.

Prijave za KME sa  imenima i brojevima licenci slati  na mail kmefestivalzdravlja@gmail.comjasmina@mujenlux.com.

 

Sa velikim zadovoljstvom vas očekujemo na Letnjoj školi zdravlja na Kopaoniku i nadamo da će vam novi koncept KME  u prirodi , pored stručnog usavršavanja, pružiti i lepe trenutke odmora i razonode.