U saradnji sa Wellness akademijom Peđa Filipović u Kraljevim Čardacima će se tradicionalno održati sedmodnevni program relaksacije i druženja Pozdrav životnoj energiji od 5. – 12. septembra 2021.godine.

Primenjivaće se i učiti AI CHI tehnika, program japanskog stručnjaka Jun Konna za harmonizaciju protoka životne energije. Imaćete priliku da praktikujete vežbe joga disanja i naučite tehnike progresivne relaksacije u prirodi. Takođe ćete steći znanja iz anti age i refleksoterapeutske masaže lica, kao i limfne drenaže lica kojom se oslobađamo natečenosti i izraženih podočnjaka. Naučićete i tehnike refleksoterapije stopala kako biste masažom pomogli sebi i bližnjima. Ove godine posebno ćemo se baviti učenjem autorske antistres masaže, u pitanju je masaža celog tela koja bi trebalo da postane sastavni deo Vašeg svakodnevnog života.

Cena paketa 8 dana / 7 noćenja je 41.500 dinara po osobi*, za uslugu na bazi polupansiona (doručak i večera) uz neograničeno korišćenje Spa centra. U cenu su uključene i po dva detox masažna rituala, izlet iznenađenja na kome ćemo zajedno praktikovati tehnike opuštanja, kao i veče zdravih slatkiša. Svi učesnici dobijaju na poklon audio CD koji će im pomoći da nakon završetka druženja nastave sa opuštanjem kod kuće.

*Cena paketa za jednokrevetnu sobu je 51.000 dinara.  

Smeštaj na Kopaoniku u Kraljevim Čardacima

Više informacija o Hotelu Kraljevi Čardaci možete pronaći na office web site.

Peđa Filipović u Kraljevim Čardacima Čakamo Vas da uživamo Zajedno.