Kopaonik, 26. April 2017. – Najveći planinski masiv u Srbiji je spreman za praznik rada, a u najvećem hotelskom kompleksu vlada veliko interesovanje za aranžmane. Ovo ne treba da nas čudi, imajući u vidu da su cene smeštaja i ski karata upola niže, a sudeći po vremenskim uslovima, skijaši se nadaju još jednom spustu.

Kopaonik, 26. April 2017. – Najveći planinski masiv u Srbiji je spreman za praznik rada, a u najvećem hotelskom kompleksu vlada veliko interesovanje za aran

MK Mountain Resort je pripremio promotivne pakete koji nude brojne sadržaje za decu i odrasle. Ono što će najviše obradovati sve koji žele porodično da provedu prvomajski praznik je to što je  smeštaj za decu do 12 godina gratis, a ponuda uključuje i dečije predstave, mini igraonicu i kreativne radionice za decu.

Paketi na bazi 3 noćenja u hotelu Angella u ponudi su po ceni već od 105 evra po osobi, odnosno 132 evra u hotelu Grand, na bazi polupansiona i sa uključenim dodatnim sadržajima poput masaža, spa & wellness sadržaja, prvomajskog ručka u prirodi i vinske večeri, pa sve do profesionalnih programa za rekreaciju poput yoge, body balance, body pump-a, funkcionalnog treninga i aquabika. Za one koji žele da uživaju u apartmanima, paket na bazi polupansiona za 3 noćenja je u ponudi već od 38 evra po osobi.

Kako ovog aprila ne manjka ni snega, svi ljubitelji skijanja imaju razlog više da ovaj Prvi maj provedu na Kopaoniku. Žičara Pančićev vrh i pripadajuće staze 4, 4a, 4b i 4c radiće do 2. maja, a tokom rada ski centra važiće popust od 50 posto.

 

Trenutna visina snežnog pokrivača na Kopaoniku iznosi više od 20 centimetar, a pored žičare, za posetioce Kopaonika radiće i bob na šinama. Radno vreme žičare je od 8 do 16.30 časova.

 Rezervišite već danas! + 381 36 5471 246

 

Više o:

Hotel Grand & Spa

Family Hotel Angella

Apartments Konaci****