Samo u avgustu i septembru za Vas veliki popust nudi apartman Marčeta. Iskoristite ovu neverovatnu ponudu i uživajte na Kopaoniku za samo 20€ po noćenju. Akciju možete ostvariti pozivom na broj 065-8898903 i prijavom da ste akciju videli na našem portalu.

Jeftino uživajte na Kopaoniku uz apartman Marčeta.

Apartman Marčeta nalazi se u Hotelu Milmari Resort: Apartman Marčeta je veoma luksuzni apartman površine 30 m2 u koji može da se smeste 4 osoba. Apartman ima pogled na planinu, a i poseduje: peškire, bade mantile, posteljinu, peglu, fen, TV, kablovsku, besplatan internet i kompletnu opremljenu kuhinju, a u sastavu hotela gde se nalazi apartman na raspolaganju su sledeći sadržaji: velnes-spa, otvoren i zatvoren tip bazena, dečija igraonica i igranica za odrasle, al cart restoran, pansionski restoran, besplatan parking i  besplatan prevoz do samog centra skijališta, a leti postoji mogućnost izleta i pešačkih tura i iznajmljivanje bicikli

Više informacija na stranici>>>

Samo u avgustu i septembru za Vas veliki popust nudi apartman Marčeta. Iskoristite ovu neverovatnu ponudu i uživajte na Kopaoniku za samo 20€ po noćenju.