Ski instruktor Milan Petrović – Ski škola na Kopaoniku

Ski instruktor Milan Petrović! Iskoristite kvalitet i iskustvo instruktora i unapredite Vašu tehniku skijanja! Skijanje se najbolje uči kada se uči na pravi način, od samog početka sa profesionalnim ski instruktorom. Postani skijaš za manje od 3 dana uz najniže cene!

Ski instruktor – Milan Petrović

je rođen jula 1995. godine u Raškoj. Skijanjem se bavi od svoje treće godine, krenuvši iz ski škole, preko ski kluba, pa do instruktora skijanja. Višestruki je prvak Srbije u veleslalomu i licencirani ski instruktor od osamnaeste godine. Poseduje ISIA licencu za rad izdatu i overenu od strane Skijaškog saveza Srbije. Sa svojim kolegama i pre svega prijateljima iz škole u kojoj radi (i iz ostalih ski škola) uspešno već 4 godine obučava polaznike ski škole.

Program ski škole

Metode koje ovaj ski instruktor koristi prilikom realizovanja nastave je izabrana od najboljih elemenata francuske, austrijske i slovenačke škole skijanja. Treba znati da časove skijanja ne traže samo početnici, već i dugogodišnji skijaši. Zato su sve tehnike skijanja raspodeljene u tri nivoa: početni, srednji i napredni. Detaljnije o njima možete pročitati na web sajtu, na stranici program škole.

Individualna nastava

Podrazumeva rad instuktora sa jednom do četiri osobe. U individualnoj nastavi instruktor je u prilici da polazniku pristupi na poseban način u skladu sa njegovim trenutnim znanjem i sposobnostima. Takođe, polazniku se nudi mogućnost da bira i termine nastavnih sati, kako bi prilagodio svojim potrebama i željama. Detaljnije o individualnoj nastavi možete pogledati na sajtu, na stranici individualna nastava.

Grupna nastava

Iz razloga poboljšanja kvaliteta nastave i povećanja dinamike rada, u ponudu je uvrštena i grupna nastava u malim i srednjim grupama koje broje od 4 do 8 polaznika. Karakteristike ovog oblika nastave su pozitivna atmosfera, socijalizacija i razvijanje osećanja pripadanja kolektivu.
Nastava predviđa po 2 sata skijanja na dnevnom nivou. Grupe se formiraju prema uzrastu i skijaškom znanju. Za više informacija možete pogledati sajt, na stranici grupna nastava.

Više informaija

Detalje kao i više informacija možete pronači na web sajtu. Takođe, na sajtu možete izvršiti i online rezervaciju časa ukoliko ste zainteresovani za obuku skijanja. Dodatno, ukoliko budete imali bilo kakvu nedoumicu ili pitanja, možete im se slobodno obratiti.

Skijanje se najbolje uči kada se uči na pravi način, od samog početka, sa profesionalnim instruktorom! Zato rezervišite svoj čas ONLINE!