Specijalna akcija apartmana Marčeta: Samo za praznike i zimski raspust, apartman Marčeta nudi neverovatnu ponudu. Plati 6 dana boravi 7. Dodatni popust na sve dodatne sadržaje u kompleksu hotela Milmari. Pozovite se na HopNaKop i ostvarite ovu neverovatnu akciju.

Opis apartmana i kontakt:

Apartman Marčeta nalazi se u Hotelu Milmari Resort: Apartman Marčeta je veoma luksuzni apartman površine 30 m2 u koji može da se smeste 4 osoba. Apartman ima pogled na planinu, a i poseduje: peškire, bade mantile, posteljinu, peglu, fen, TV, kablovsku, besplatan internet i kompletnu opremljenu kuhinju, a u sastavu hotela gde se nalazi apartman na raspolaganju su sledeći sadržaji: velnes-spa, otvoren i zatvoren tip bazena, dečija igraonica i igranica za odrasle, al cart restoran, pansionski restoran, besplatan parking i besplatan prevoz do samog centra skijališta, a leti postoji mogućnost izleta i pešačkih tura i iznajmljivanje bicikli.

Više informacija na stranici>>>

Specijalna akcija apartmana Marčeta: Samo za praznike i zimski raspust, apartman Marčeta nudi neverovatnu ponudu. Plati 6 dana boravi 7. Dodatni popust na

Kontakt telefon: +381 65 889 89 03