My time u Kraljevim čardacima Spa: Usled užurbanog načina života, stresa i stalne trke sa vremenom, savremena poslovna žena ne nalazi mnogo vremena za sebe.My time u Kraljevim čardacima Spa: Usled užurbanog načina života, stresa i stalne trke sa vremenom, savremena poslovna žena ne nalazi mnogo vremena za sebe. Drage naše dame, kako vaša produktivnost, poslovnost i uspeh ne bi trpeli zbog ovih faktora, spremili smo specijalnu ponudu za vas. U pitanju je MY TIME vikend, koji možete provesti sa svojim prijateljicama, a iz koga ćete se vratiti potpuno relaksirane, odmorne i spremne za nove pohode.

Ponuda obuhvata tri dana aranžmana na bazi polupansiona (doručak-večera) sa neograničenim korišćenjem Wellness&Spa centra tokom celog boravka. Prvi dan rezervisan je za korišćenje spa sadržaja do večernjih sati, kada je za naše dame od 21h organizovan Cocktail party pored bazena. Drugog dana Vas očekuje tretman dobrodošlice (piling + masaža) i tretman u float spa kapsuli, kao uvertira za vinsko veče sa muzičkim sadržajem, koje kreće od 18h. Trećeg dana se nakon doručka rastajemo sa nadom da ovakav tretman svaka poslovna žena treba da priušti sebi makar jednom mesečno!

Cena ove ponude je 99e po osobi. Za rezervacije i informacije: 036 428 558, 036 428 743, 062 800 82 65, booking@kraljevicardaci.com.