Trenutno vreme - 16.07.2020 u 16h
Pretežno oblačno
Pravac vetra: NW
Brzina vetra: 2 m/s
Vlažnost: 41 %
Temperatura: 14 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 828.9 hPa

Izvor: RHMZ Srbije

Restoran JollyKop Mountain Village

Restoran JollyKop Mountain Village: U okviru apartmanskog naselja JollyKop Mountain Village nalazi se restoran specificnog enterijera u kome pored drveta i kamena dominiraju i vesele boje nameštaja. Izuzetan pogled koji se pruža iz restorana na raskošni planinski masiv cini ovaj prostor jedinstvenim na podruciju Kopaonika. Deo restorana zauzima i „Wine kuta“ u kome možete uživati u velikom izboru domacih i stranih vina. U meniju ovog restorana nude se tradicionalna i savremena jela srpske kuhinje ali i najpoznatija jela internacionalnih kuhinja. Jela nacionalne kuhinje: topla i hladna predjela, supe i čorbe kao i tradicionalni specijaliteti sa roštilja. Ono što ce Vas takode oduševiti jeste bogat asortiman rakija ali i vina iz najpoznatijih domacih i svetskih regija.

KONTAKT INFORMACIJE:

Mob: +381 (0)65 206 0 380

Autentičan planinski ambijent je garant dobrog provoda i zdrave hrane u restoranu JollyKop Mountain Village.

 

 

 

Više informacija

  • Galerija
  • Kontakt
Pomoću HopNaKop portala možeze direktno stupiti u kontakt sa našim partnerima, popunjavanjem formulara za slanje poruke ispod.
Mobilni: +381 (0)65 206 0 380
Web:
http://www.jollykop.rs/

Ime i prezime:*

E-mail:*

Kontakt telefon:*

Poruka:*


Molimo prepišite karaktere sa slike u polje ispod, veličina karakera(slova) nije bitna, ovo polje je, radi sigurnosti, obavezno popuniti.

*Polje obavezno popunti.

Komentari

comments powered by Disqus