Trenutno vreme - 01.10.2020 u 22h
Delimično oblačno
Pravac vetra: SW
Brzina vetra: 5 m/s
Vlažnost: 100 %
Temperatura: 5 °C
Visina snega: ~
Pritisak: 823.9 hPa

Izvor: RHMZ Srbije
05.01.2017

Velika akcija apartmana u Vili Nikola

Velika akcija apartmana u Vili Nikola: Pada sneg padaju i cene. Veliki app A1  za veliko društvo (apartman je za sedmoro ljudi) u periodu od 6.1 do 8.1. Pozivanjem na saj HopNaKop umesto cene od 120€ po danu ostvaruje se cene od 100€ po danu. Pozovite se na web portal HopNaKop.rs i uživajte u neverovatno povoljnoj ceni u lux apartmanu u samom centru Kopaonika.

Opis apartmana: 

Apartman A1 je površine 70m2.Strukturno je 4+1. Sastoji se iz dnevne sobe, trpezerije, kuhinje, kupatila i dve spavaće sobe. U dnevnoj sobi je trosed na razvlačenje, velika spavaća ima bračni krevet i jedan singl dok mala soba moze da se preuredi da bude spavaca sa kreveton na naduvavanje. Spavaća soba i dnevna soba imaju lcd televizore sa kablovskom i wi-fi konekcijom i jednim dvd-om. Kuhinja ima dve ringle, mikrotalsnu, aspirator i frižider. Kupatilo ima tuš kabinu. Ispred vile je veliki parking. Apartman poseduje i sopstveni ski boks za odlaganje zimske opreme. Održavanje apartmana ulazi u cenu kao i peskiri i posteljina.

Velika akcija apartmana u Vili Nikola: Pada sneg padaju i cene. Veliki app A1  za veliko drustvo (apartman je za sedmoro ljudi) u periodu od 6.1 do 8.1.

VIŠE INFORMACIJA KAO I REZERVACIJE MOŽETE VIDETI NA STRANICI>>>

Komentari

comments powered by Disqus