VELIKA AKCIJA Apartmani Vila Nikola: Pozivom na naš web portal HopNaKop ostvarujete neverovatn popust u predivnim apartmanima u samom centru kopaonika. Pozivom na HopNaKop ostvarujete popust:

  • Apartman 3 stara cena 100€ nova cena 80€;
  • Apartman 4 stara cena 120€ nova cena 100€;

Apartmani Vila Nikola se nalaze u samom centru Kopaonika. U ponudi su 4 prelepa apartmana. Sve dodatne informacije i rezervacije kao i slike i strukture apartmana možete pogledati na našoj web stranici HopNaKop u profilu Apartmani Vila Nikola.

Kontakt: 

Telefon: 0637028802

Mail: uros009@yahoo.com

Apartman 3: 

Studio povrsine 30m2. U okviru studija ima dva singl kreveta i trosed na razvlacenje. Studio poseduje i trpezarijski sto, komplet  opremljenju  kuhinju( dve ringle, frizider, aspirator…), tv, wi  fi , ski box kao i kompletno opremljeno kupatilo. Održavanje apartmana ulazi u cenu kao i peskiri i posteljina.

Apartman 4: 

Apartman povrsine 50m2. Poseduje spavacu sobu sa bracnim krevetom i tv-om. Komplet novo kupatilo sa jakuzzi  kadom. Dnevna soba ima dva troseda na razvlacenje, trpezarijski sto sa stolicama, tv, dok je kuhinja opremljena sa dve ringle, friziderom, aspiratorom. Ispred vile je veliki parking. Apartman poseduje i sopstveni ski boks za odlaganje zimske opreme. Održavanje apartmana ulazi u cenu kao i peskiri i posteljina