Veliki popust za rani booking Apartmani Sunčani Vrhovi: Na pragu nove zimske sezone, spremili smo popust od 10% na sve aranžmane koji se rezervišu do kraja novembra. Uživajte u mogućnostima koje pružamo i budite sa nama na vrhu.

VIše informacija o apartmanima Sunčani Vrhovi na stranici>>>

Apartmani SUnačani vrhovi nude (kratak opis apartmana):

Apartmani u Konacima: U sklopu apartmana Sunčani Vrhovi nalazi se više smeštajnih jedinica lociranih u središtu turističkog kompleksa, Nacionalnog parka i ski staza, što predstavlja centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafica, supermarketa, prodavnica, poste itd.

Apartman Vila Nikola: Apartman sa odvojenom spavacom sobom u kojoj je francuski lezaj,u dnevnom boravku udobna sofa koja se pretvara u lezaj za 2 osobe. Lep i komforan apartman svojim gostima pored lcd tv,wi-fi,skijasnice,nudi i djakuzi u sklopu kupatila.

Apartman Vila Bianca: Cetvorokrevetni apartman opremljen sa 2 obicna lezaja i sofom koja se izvlaci za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinja sa svim pratecim elementima. Pogled na glavnu ulicu. Gostima je na raspolaganju skijasnica, wi-fi,lcd tv…

  • Apartman Vila Ivana

Apartman Vila Ivana: Apartman za 4 osoboe, opremljen sa dva odvojene lezaja i lezajem za dve osobe,veoma komforan,sa kompletno opremljenom kuhinjom,skijasnicom,lcd tv,wifi…