Kopaonik, 9. mart 2023Hotel Grand Kopaonik, lider planinskog i kongresnog turizma, decenijama je domaćin Kopaonik biznis foruma, koji je i ove godine održan na svom tradicionalnom mestu. Najveći regionalni skup okupio je najznačajnije predstavnike iz sveta biznisa, političke sfere, međunarodnih finansijskih organizacija kao i rekordno brojnu publiku.

Povodom višedecenijske uspešne saradnje i partnerstva, na zatvaranju Foruma, uručena je zahvalnica Aleksandru Vlahoviću, predsedniku Saveza ekonomista Srbije.

„Povodom jubilarnog 30. Kopaonik biznis foruma upućujemo veliku zahvalnost gospodinu Aleksandru Vlahoviću i Savezu ekonomista Srbije na poverenju i časti koje kontinuirano ukazuju hotelu Grand Kopaonik, koji iz godine u godinu sa ponosom ugošćava najveći i najvažniji poslovni skup u našoj zemlji. Posebno Vam se zahvaljujemo i na činjenici što našoj destinaciji dajete dodatnu vrednost svojim delovanjem i prisustvom”, rekao je Radoš Đorđević, generalni menadžer hotela Grand Kopaonik.

Još jednu godinu zaredom, Hotel Grand Kopaonik  je obezbedio idealnu kongresnu atmosferu zahvaljujući svojim kapacitetima koji su na vrhunskom nivou, uz najkvalitetniju uslugu, organizaciju i posvećenost stručnih kadrova. Upravo zbog toga ovaj prostor je na samom vrhu liste kada je u pitanju realizacija najvećih i najznačajnijih događaja u regionu. Uslovi po najvišim standardima čine MK Resort i hotel Grand prvim izborom organizatora Kopaonik biznis foruma već tri decenije. U najmodernijem enterijeru nedavno renoviranog hotela, uz najsavremeniju opremu i vrhunsku uslugu zaposlenih, održani su mnogobrojni paneli, razgovori o najznačajnijim, aktuelnim temama u polju biznisa i privrede, protokolorani susreti i kokteli, a izuzetna gastronomska ponuda i luksuzni spa sadržaji doprineli su da učesnici i gosti hotela uživaju vrhunsko iskustvo u najpoznatijem hotelu na Kopaoniku, sa tradicijom dugom više od četiri decenije.

Foto: Arhiva hotela Grand i Jelena Filipovic