Ova politika privatnosti pokriva usluge koje pruža sajt i mobilna aplikacija HopNaKop. Njome ni na koji način nisu obuhvaćeni spoljni sajtovi do kojih se može doći putem linkova postavljenih na sajtu HopNaKop. Pri odlasku na bilo koji drugi sajt koji prikuplja podatke o ličnosti uvek treba da se upoznate sa aktuelnom izjavom o privatnosti tog sajta.

Korišćenjem sajta i mobilne aplikacije HopNaKop smatramo da pristajete na obradu podataka o ličnosti. Sve privatne podatke koje prikupljamo nećemo dati na raspolaganje trećim licima.

Promene u politici privatnosti

Ukoliko dođe do promena u izjavi o privatnosti, na sajtu, na ovoj strani, će biti postavljena ažurirana verzija. Proverom ove stranice bićete uvek upoznati sa tim koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih, ako uopšte, delimo sa trećom stranom.

Podaci koje prikupljamo

HopNaKop prikuplja nekoliko vrsta podataka, sve u svrhu identifikacije korisnika na mobilnoj aplikaciji kao i boljem iskustvu prilikom korišćenja same aplikacije.

Podaci koje prikupljamo sa sajta:

 • HopNaKop ne prikuplja podatke sa sajta.

Podaci koje prikupljamo sa mobilne aplikacije:

 • Lični podaci
  Osnovne informacije o korisniku koje dobijamo putem prijave preko Google naloga u okviru HopNaKop aplikacije (korisnik nije u obavezi da bude prijavljen kako bi koristio aplikaciju) i to:

  • Ime i prezime ili nadimak
  • E-mail
  • Profilna slika
 • Podaci o putanji skijanja
  Prikupljamo  samo u slučaju dok je igra “TopSkijaš” aktivna, čak i kada je telefon zaključan (u pozadini – background). Podatke prikupljamo pomoću GPS prijemnika u telefonu:

  • Podaci o lokaciji (geografske koordinate)

U koje svrhe koristimo podatke

HopNaKop koristi samo podatke koje prikupi sa mobilne aplikacije.

 • Lični podaci
  Koristimo ove podatke kako bismo identifikovali korisnika
 • Podaci o putanji skijanja
  Ove podatke koristimo u svrhu izračunavanja poena i rangiranja korisnika na top listi kod igre “Top Skijaš”. Korisnik koji zadovolji kriterijume da se pojavi na top listu će biti istaknut na web sajtu. Korisnik dobrovoljno i po želji pristaje na igru “Top Skijaš” i ima pravo da u svakom momentu, korišćenjem mobilne aplikacije, obriše svoj rezultat i samim tim skine sebe sa liste.

Prenos podataka

Vaše informacije, uključujući lične podatke, mogu se prenositi i održavati na računarima koji se nalaze izvan vaše države, pokrajine, države ili druge državne jurisdikcije, gde se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih u vašoj nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Srbije i odlučite da nam pružite informacije, imajte na umu da podatke, uključujući lične podatke, prenosimo u Srbiju i tamo ih obrađujemo.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti praćen vašim podnošenjem takvih podataka predstavlja pristanak na taj prenos.

HopNaKop će preduzeti sve neophodne korake kako bi osigurao da se sa vašim podacima postupa sigurno i u skladu sa ovom Politikom privatnosti i neće se izvršiti prenos vaših ličnih podataka u organizaciju ili državu ukoliko ne postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vaših podataka i drugih ličnih podataka.

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka nam je važna, ali imajte na umu da nijedan način prenosa putem Interneta ili način elektronskog skladištenja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati za njihovu apsolutnu sigurnost.

Brisanje podataka

Korisnik u svakom momentu može samostalno obrisati svoj nalog korišćenjem aplikacije.

Ukoliko je korisnik izgubio pristup mobilnoj aplikaciji a želi obrisati nalog može to učiniti tako će nam se obratiti putem e-pošte na office@hopnakop.rs kako bismo identifikovali korisnika i ispunili zahtev za brisanje.

Veb sajt

Kolačići

Ovaj sajt ne postavlja kolačiće, osim kolačića trećih strana i to:

 • Google Analytics

Obaveštenje o korišćenju Google Analytics na sajtu

Koristimo alat pod nazivom „Google Analytics” koji služi za prikupljanje podataka o korišćenju ove internet prezentacije. Google Analytics prikuplja podatke koji se odnose na učestalost korišćenja ove internet prezentacije od strane korisnika, strane koje korisnici posećuju tada, i druge internet prezentacije koje su koristili pre nego što su došli do ove internet prezentacije. Podatke koje dobijemo od Google Analytics koristimo samo radi unapređenja ove internet prezentacije.

Google Analytics prikuplja samo IP adresu koja vam je dodeljena onda kada ste posetili ovu internet prezentaciju, a ne podatke poput vašeg imena ili ostale identifikacione podatke. Ne kombinujemo podatke koje smo dobili putem Google Analytics-a sa ličnim identifikacionim podacima. Iako Google Analytics postavlja kolačić na vaš pretraživač kako bi vas identifikovao kao jedinstvenog korisnika svaki sledeći put kad posetite ovu internet prezentaciju, kolačić ne može da koristi niko osim Google-a. Mogućnost Google-a da koristi i deli podatke koji su prikupljeni putem Google Analytics-a o vašim posetama ovoj internet prezentaciji ograničena je Uslovima korišćenja alata Google Analytics (onako kako su izmenjeni i dopunjeni za internet prezentacije javnih organa) i Google politikom privatnosti. Možete onemogućiti Google Analytics da prepozna vašu ponovnu posetu ove internet prezentacije isključivanjem kolačića na vašem pretraživaču.

 

office@hopnakop.rs

Datum stupanja na snagu
14.1.2021.