Cafe&Restoran RIO mesto za pravi odmor sa porodicom i prijateljim. Tražite restoran na Kopaoniku? Restoran Kopaonik RIO je pravi izbor za Vas.

Restoran RIO: Kultni Kopaonički Cafe&Restoran RIO u novom je ruhu i na novoj adresi.

Cafe&Restoran RIO nalazi se u konaku Koznik. Potpuno renoviran restoran RIO pleni goste svojim novim, modernim i udobnim izgledom.

RIO je godinama usavršavao svoje poslovanje i doslednost u kvalitetu. Zahvaljujući tome, profilirao se u sam vrh Kopaoničke restoranske scene, postavši tako svojevrstan Kopaonički fenomen.

 

Gosti restorana RIO mogu uživati u savršeno pripremljenim specijalitetima ispod sača kao što su teletina i jagnjetina. Roštilj je, takodje, deo bogate ponude ovog restorana.

Od internacionalnih jela na meniju su i Ćureća rolada na sosu od lisičarki, slanina stek u dižonu, losos stek uz sos od škampa, kao i specijalitet šefa kuhinje-svinjski vrat “a’la chef”.

Od italijanske kuhinje izdvajamo topla predjela kao sto su tortelini u sosu od teletine i povrća, njoke u sosu od tartufa kao i mnoge druge specijalitete.

Od mnogobrojnih dezerta Cafe&Restoran RIO izdvaja tiramisu, nutela-cheese cake, italijanski koh kao i specijalitet kuće magic ball.

Radno vreme je od 08:00 do 03:00. Dobrodošli u restoran RIO Kopaonik.

Očekujemo Vas!!!