Ski bife Koliba: Bez obzira da li ste skijaš ili snowboarder, polovina zabave jednog godišnjeg odmora, je ono što radite kada završite dan i uživanje na snegu. Piće i dobra večera je ono što će sigurno da Vam prija nakon sati i sati svežeg vazduha. Dobra releksacija pred večernji san uvek dobro dođe. Sve to i još mnogo toga možete naći kod nas.

Ski bife Koliba se nalazi na samoj ski stazi ,,Malo Jezero“. Opremljen u etno stilu gde sve uzdiše tradicijom. Pored odmora sa skijanja uz kaficu, čaj ili možda kuvano vino ski bife ,,Koliba” može da Vam ponudi i tradicionala Srpska jela. Uživajte sa nama, ne samo preko dana u odmoru sa skijanja, već i u večernjim satima kada možete da se zabavite u prijatnoj atmosferi, tradicionalnom jelu i piću i uživo mozici.

Informišite se šta Vam večeras nudimo i budite naši gosti jer sa nama je provod zagarantovan.

Avanture na Kopaoniku se ne završavaju na stazi nego uz dobro vino ili domaću rakiju iz podnožja Kopaonika, i prijatnu atmosferu u Ski bife Koliba, Malo Jezero, Kopaonik.

Uživajte u prijatnoj atmosferi Ski bifea ,,Koliba” i veoma ljubaznog osoblja. Čekamo Vas na Kopu!!!

Za sve informacije ili rezervacije obratite se na telefon ili putem maila preko kontakt forme HopNaKop.rs na stranici Skibife Koliba.