Šta je ZIP LINE ? Zip Line je nastao kao potreba stanovnika planinskih oblasti da pređu preko reka i klanaca gde nije bilo moguće izgraditi mostove. Poslednjih dvadesetak godina je dobio i svoj sportsko-rekreativni vid. Postupak je jednostavan, sajla se postavi između dva brega, i posetioci mogu da se spuštaju sa jednog brega na drugi. Uz nezaboravnu dozu adrenalina i mogućnost da sagledaju lepote planine iz jednog potpuno novog ugla.

Ova adrenalinska atrakcija je veoma popularna u svetu i privlači veliki broj avanturista.

Zip line predstavlja pravi adrenalinski užitak. Ovaj sadržaj je dostupan u skoro svim planinskim centrima širom sveta, a prvi kod nas je postavljen upravo ovde na Kopaoniku. Za one koji nisu imali još uvek priliku da probaju ovakav vid zabave, zip lajn nudi mogućnost da se uz pomoć postavljene sajle preleti sa jedne strane na drugu, sa posebnim panoramskim užitkom.
Ovaj adrenalinski sadržaj radi četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom od 10 do 15 časova.

Sve dodatne informacije o cenovniku, radnom vremenu i zakazivanju možete pronaći na stranici:
 

Tražite letnji sadržaj na Kopaoniku? Na pravom ste mestu. Sve dodatne informacije možete naći na sajtu JP Skijališta Srbije

Doživite Kopaonik na pravi način. Ako niste ljubitelji adrenalinskih sadržaja i volite uživanje u prirodnim lepotama Kopaonika posetite našu stranicu pešačke ture na Kopaoniku.