IMG_7494

U utorak, 13. Januara, 2015. godine u popularnom ski centru na Kopaoniku, na ski stazi Malo jezero, održala se prva JEEP ski trka ove sezone u saradnji sa JP Skijališta Srbije. Slalom trka bila je otvorena za sve posetioce ski centra Kopaonik a odvojena zabavna trka je bila namenjena deci gde je ski klub Kopaonik Raška doveo svoje najmlađe skijaše da pokažu šta znaju i umeju. Prvo mesto u ovoj veoma posećenoj trci osvojio je Branko Stevanović iz Beograda, drugo mesto Borko Lazović iz Zemuna a treće mesto Bata Stefanović iz Vlasotinca.

IMG_7476

Kako bi svim učesnicima trka bila što dinamičnija JEEP je imao svoj DJ pult pored kojeg su svoje startne pozicije zauzeli Jeep modeli Grand Cherokee, novi Cherokee kao i premijerno novi model Renegade koji je na svojevrsan način promovisao uticajni bloger Nichim Izazvan.

untitled

Planinski ambijent idealna je prilika da se svi zainteresovani upoznaju sa JEEP porodicom u njihovom prirodnom okruženju van utabanih staza i poznatih maršruta. Brend Jeep simbol je američke auto industrije, neumorne snage, nesputane slobode, povišenog adrenalina i najboljih performansi na teškim terenima. Jeep modeli su namenjeni svima koji imaju avanturistički duh, koji se ne plaše da istražuju nepoznato.

Izvor: Jeep Srbija