Kopaonik: Prvog dana SES kupa u ženskom slalomu Maša Janković osvojila je prvo mesto, dok Veronika Tomić nije uspela da završi trku. Kopaonik: Prvog dana SES kupa u ženskom slalomu Maša Janković osvojila je prvo mesto, dok Veronika Tomić nije uspela da završi trku. Ovo je bila treća pobeda Jankovićeve u karijeri.

U muškoj konkurenciji pobedu je odneo Bugarin, Georgi Nushev. Od naših skijaša jedini je trku završio Mladen Pešić zauzevši 12. mesto. Vanja Starčević je diskalifikovan u prvoj trci, trku  nisu uspeli da završe Strahinja Stanišić. Marko Stevović i Pavlović Sava.

Drugog dana SES kupa u utorak na Kopaoniku su održane slalom trke u obe konkurencije. Maša Janković uspela je opet da se popne na postolje, ali ovoga puta to je bio najniži stepenik, dok Veronika Tomić i ovoga puta nije završila trku. Na ženskom slalomu pobedu je odnela Vera Asenova iz Bugarske.

U muškoj konkurenciji pobednik je ponovo bio Bugarin, Georgi Nushev. Strahinja Stanišič zauzeo je 7. mesto sa osvojenih 51.69 FIS poena, Vanja Starčević bio je osmi, a Sava Pavlović 15-ti. Trku nisu završili Marko Stevović i Mladen Pešić.

Trećeg dana  Na ženskom veleslalomu pobedu je odnela Vera Asenova iz Bugarske, Veronika Tomić osvojila je treće mesto, Maša Janković peto, u muškoj konkurenciji Strahinja Stanišic bio je drugi, Vanja Starčević šesti, Marko Stevović 10, Mladen Pešić 16. Sava Pavlović devetnaesti, pobednik je  bio Bugarin, Georgi Nushev

Četvrti dan Janković Maša zauzela je 4. mesto dok Veronika Tomić nije završila prvu vožnju, pobedu je odnela Vera Asenova iz Bugarske.

U muškoj konkurenciji pobednik je ponovo  bio Bugarin, Georgi Nushev. Strahinja Stanišič zauzeo je 2. mesto, Vanja Starčević bio je šesti, a Sava Pavlović  i Mladen Pešić nisu Završili prvu vožnju.

Skijaški savez Srvije i Skijališta Srbije zaslužili su sve pohvale za odličnu organizaciju.

Slike Vladimir Zečević

Vaš HopNaKop