Kopaonik: U svim pravcima – bez dublova i poziranja Godinu dana nakon “Zimskog filma”, koji je zauzeo tron srpskog extreme filma, ista ekipa iz produkcije No Limit izbacuje novi extreme projekat “U svim pravcima”.

Za razliku od prethodnog ovaj film je “obogaćen” letnjim kadrovima extremnih sportova, kao što su: kitesurf, paraglajding, canyoning, MTB, skate… Takođe je manje prostora ostavljeno za intervjue i dijaloge, a više za muziku. Tako je dobijeno nešto poput extreme-intermeca. Ta forma je veoma popularna u svetu i postoji čitava industrija koja ovakve filmove pravi za svoju, ponajviše online publiku.

“U svim pravcima” je film koji dokumentuje i približava gledaocima vrhunsku vožnju domaćih i inostranih ridera na raznim evropskim destinacijama.
A šta se to vozi?
Pored svima poznatih skija, bordova, kajtova, quadova, glajdera, tu su i manje poznati snowskate, longboard, pa čak i kendama.

Za razliku od bilo kog drugog filma, u ovom se ne glumi. Nema dublova, organizovanog snimanja. Ovde se živelo putujući i snimalo povremeno. Mnogo toga dobrog, naravno, nije snimljeno, jer je sve ishitreno i niko se nije nameštao za snimanje. Tek kad je objavljeno vreme premijere, najveći broj aktera pitao se o kakvom je filmu uopšte reč?
Trebalo ih je podsetiti na ludosti iz protekle godine, pa ih još ubediti da je to neko pretvorio u film. Iskonski iskren film. Dokumentarac o ljudima koji postoje, žive slobodno i lože se na adrenalin. Među njima su čak i neki evropski lideri.
Film je posvećen ne samo sportskoj publici već svima koji žive dinamično, mladalački. Dakle, kao i sami akteri, ali manje opasno po život.

Production: No Limit
Author: Gagi & Djeta
Edit: Skubi
Camera: Vlada, Golub, Djeta, Gagi, Pufi
Locations: Serbia, Italia, Montenegro, Monako, France, Switzerland, Slovenia
Riders: Najdžel, Filip Fliskar, Gugi, Nina, Karapampula, Fića, Andrej, Gru, Dule Brada, Iva, Miljan, Duka, Aca, Blesko, Peca, Velja, Čez, Lukač, Žolt, Tomaž, Gajgur, Lara, Asi
Support: Ski fun, Mile Dragić, Outdoor sports, DaSnowboard, Doga