NLP Practitioner trening na Kopaoniku (Video): Intenzivni NLP Practitioner trening održaće se između 11. i 19. jula u hotelu Kraljevi Čardaci na Kopaoniku. Ovaj trening je idealna prilika da kroz intenzivni osmodnevni kurs testirate svoje granice i upoznate NLP u potpuno novom svetlu.
nlp-centar-u151Ukoliko ste oduvek želeli da prisustvujete NLP treningu, ali niste mogli da izdvojite vreme zbog prepunog rasporeda, NLP na Kopaoniku daće vam priliku da postanete sertifikovani NLP Practitioner u mnogo kraćem vremenskom periodu, i da kroz intenzivni rad sa našim najboljim trenerima dostignete svoj potencijal i postanete bolja verzija sebe. Intenzivni NLP trening namenjen je profesionalcima koji žele da se usavrše u oblastima komunikacije, postavljanja i ostvarenja ciljeva i promene ponašanja. NLP se takođe može primeniti u različitim oblastima biznisa kao što su prodaja, marketing, ljudski resursi i menadžment.
Polaznici intenzivnog NLP Practitioner treninga imaće priliku da prva 4 modula slušaju povezano na Kopaoniku u periodu između 11. i 19. jula. Preostala 3 modula održaće se u Beogradu u sledećem rasporedu:

Modul 5 – 22. i 23. avgust
Modul 6 – 5. i 6. septembar
Modul 7 – 26. i 27. septembar

Sertifikacija NLP Practitioner-a održaće se 18. oktobra 2015. godine.

Podelite NLP sa vašim najbližima

Da li biste voleli da NLP trening podelite sa vašim prijateljima?

NLP Centar je pripremio grupne popuste za svoje polaznike:
za sve polaznike treninga koji sa sobom povedu do 2 prijatelja omogućen je popust od 5% na cenu treninga
za sve polaznike treninga koji sa sobom povedu 3 ili više prijatelja omogućen je popust od 10% na cenu treninga

Izvor: nlpcentar.com