Odličan početak letnje sezone: Za vikend ostvareno više od dve hiljade vožnji. Proteklog vikenda planinski centar Kopaonik zabeležio je odličnu posećenost kada je na sadržajima Skijališta Srbije zabeleženo više od dve hiljade vožnji. Letnja sezona na planinama počela je pre nedelju dana, a već prvog vikenda od puštanja adrenalinskih i zabavnih sadržaja, zabeležena je odlična posećenost.

kopaonik123

Prijatne planinske temperature i brojni sadržaji koji su na raspolaganju kako u htoleskoj, tako i u vanhotelskoj ponudi, tokom vikenda privukli su veliki broj  turista na Kopaonik. Trenutno na ovoj planini boravi oko hiljadu gostiju, a najveće interesovanje među posetiocima vlada za bob na šinama, panormasku vožnju žičarom i zip lajnom. Sve više ima onih koji na Kopaonik dolaze upravo zbog planinskog biciklizma i odlično pripremljenih ruta za ovaj sport.

Od ovog leta, na Kopaoniku je u ponudi i nova trim staza, dužine oko 5 kilometara, koja se sastoji se od četiri rute i nalazi se u šumskom području, na prirodnom terenu. Korisnici imaju mogućnost da izaberu onu koja najviše odgovara njihovoj fizičkoj spremi, a ovaj sadržaj će koristiti kako rekreativcima, tako i sportistima koji tokom leta borave na Kopaoniku pripremajući se za predstojeća takmičenja.

Letnji sadržaji na Kopaoniku rade svakog četvrtka, petka, subote i nedelje od 10 do 17 časova.

Izvor: JP Skijališta Srbije