"Open ski fest Kopaonik" od 19. do 23. marta 2014. Dvadeset i drugi po redu "Open ski fest Kopaonik", koji će biti održan od 19. do 23. marta 2014. godine“Open ski fest Kopaonik” od 19. do 23. marta 2014. Dvadeset i drugi po redu “Open ski fest Kopaonik”, koji će biti održan od 19. do 23. marta 2014. godine, u organizaciji asocijacije “Sport za sve” Srbije, u saradnji sa brojnim partnerima, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije, podržaće i “Sekopak”, saopšteno je iz te kompanije.

Predsednik stručnog odbora asocijacije “Sport za sve” Dušan Mitić rekao je na konferenciji za novinare da će na “Ski festivalu” učestvovati više od 400 rekreativaca iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Rumunije i Bugarske, a kao prateći program održaće se seminari i tribine o rekreativnom sportu, čiji je cilj da podstakne ljude ne samo da se više bave sportom, nego i da se odgovornije ponašaju prema sebi i životnoj sredini.

“Sekopak” poziva sve one koji budu uživali na Kopaoniku, tokom trajanja “Ski festa”, da se uključe u akciju “Vašu ambalažu u reciklažu – Odbaci loše navike” i time jasno izraze svoje ekološke stavove i spremnost da pomognu očuvanju sredine u kojoj se rekreiramo i živimo. Oni koji prikupe i donesu najviše iskorišćene ambalaže “Sekopakovom” promotimu, dobiće vredne nagrade, simbolično nazvane “Zeleni paketi”.

– Upravo kroz ovakve ekološke akcije trudimo se da edukujemo što više ljudi i angažujemo ih da kroz zabavne aktivnosti ustanove društveno-odgovorno ponašanje prema zdravoj sredini kao svoju dobru naviku – rekla je generalna direktorka kompanije “Sekopak” Violeta Belanović Kokir.